Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 12551 tot 12555
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 juli 2015

Woede, opluchting en W.O. II: Schäuble is kop van jut in Griekse media

Europa reageert al bij al opgelucht op het akkoord dat vanochtend bereikt werd met Griekenland, maar de Griekse reacties zijn verdeeld. Premier Alexis Tsipras krijgt het vooral zwaar te verduren uit zijn eigen partij, terwijl de kranten de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble onder vuur nemen. "De Duitsers komen terug!"

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 13 juli 2015

Banken Griekenland nog zeker twee dagen gesloten

De Griekse banken blijven nog tenminste twee dagen gesloten, zo verklaarde bankiers tegenover Reuters na afloop van de bijeenkomst van de ministers van Financiën van de Eurozone. Of daarmee ook een einde komt aan de limiet van €60 per dag pinnen is niet duidelijk.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 juli 2015

Naar deze voorwaarden moeten de Grieken zich schikken

Na een marathonvergadering van zeventien uur zijn de staats- en regeringsleiders van de eurozone tot een akkoord gekomen over een mogelijk derde hulpprogramma voor het noodlijdende Griekenland. Athene moet zich wel schikken naar een resem verstrekkende voorwaarden.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: maandag 13 juli 2015

Citigroup experimenteert met Bitcoin

Citigroup werkt als eerste grote bank een eigen versie van Bitcoin, zo schrijft de International Business Times. De afgelopen jaren heeft de bank een team van deskundigen samengesteld die gewerkt hebben aan de ‘Citicoin’, een virtuele munt die gebaseerd is op de broncode van Bitcoin.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 13 juli 2015

Griekse banken krijgen nog even geen lucht van ECB en blijven dicht

De banken in Griekenland blijven voorlopig nog dicht, meldde een woordvoerder van het Griekse ministerie van Financiën maandag. Op verse euro’s moeten de banken nog even wachten.

De banken in Griekenland zijn al twee weken dicht, omdat ze ten onder dreigden te gaan aan de grote onzekerheid over de toekomst van het land. Die termijn wordt verlengd, maar hoe lang de deuren nog gesloten blijven is onduidelijk.