EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12576 tot 12580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015

Wang Jianlin rijkste Chinees

Wang Jianlin staat dit jaar aan de top op de Forbes lijst van rijke Chinezen. Eerder was al bekend dat Wang meer geld heeft dan Jack Ma – eigenaar van Alibaba – wiens kapitaal wordt geschat op $21,8 miljard (€19,7 miljard).

De honderd rijkste mensen in China zijn de afgelopen 12 maanden zo’n 20% rijker geworden ondanks de malaise op de Chinese beurzen, aldus de South China Morning Post. Daaruit is op te maken dat de aandelenkoersen wel heel hard waren gestegen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015

Huis VS stemt in met begroting

Politici in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden hebben woensdag ingestemd met een nieuw voorstel voor de overheidsbegroting.

Daarmee kan voorlopig worden voorkomen dat de Amerikaanse overheid niet meer aan haar verplichtingen zou kunnen voldoen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015

Olieprijs staat op rand van nieuwe afgrond

Waar de olie reeds goed op weg was om al een historisch rampjaar te laten optekenen in de boeken ziet het er naar uit dat de prijzen (opnieuw)een nieuwe duik zullen nemen. Hedgefondsen verhoogden de afgelopen weken hun posities opvallend op een daling van de prijzen als antwoord op de overvolle voorraaddepots. Door de enorme voorraden is een stijging op korte termijn dan ook volledig uitgesloten.

De short posities op West Texas Intermediate  zijn eind vorige week gestegen met niet minder dan 18%, de sterkste stijging sinds 21 juli, afgaande op data van de Commodity Futures Commission.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Wanneer gaat de Fed de rente in Amerika eindelijk verhogen?

‘De rente’ in de VS blijft ongewijzigd, aldus de Federal Reserve, het collectief van centrale banken in Amerika. Maar hoe controleren ze de hoogte van de rente en wat is het doel eigenlijk? En wanneer gaat hij eindelijk eens omhoog?

De Amerikaanse Federal Reserve houdt ook deze maand ‘de rente’ ongewijzigd. Dat maakten de centrale bankiers woensdag bekend.

Maar wat is ‘de rente’?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Bill Gates wordt 60 jaar: dit is zijn leven

Het leven van Bill Gates is een sprookje van het begin tot het einde. Bill Gates stond samen met Paul Allen aan de wieg van de computerrevolutie. Hij werd doorheen de jaren de rijkste man ter wereld maar spendeerde ook al miljarden dollars aan liefdadigheid.

Vandaag wordt Bill Gates 60 jaar. Dit is zijn leven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs