EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12581 tot 12585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2015

The Bitcoin report #22: Top 5 voordelen van Bitcoin

Deze week in The Bitcoin Report de top 5 voordelen van Bitcoin. Er zijn natuurlijk veel voordelen aan Bitcoin, maar deze week gaan we wat dieper in op het beste wat Bitcoin te bieden heeft. Als je nog andere voorbeelden kunt noemen, zet ze even in de comments.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 15 oktober 2015

Miljardair Paul Singer: goud is het enige echte geld

Goud wordt over het hoofd gezien. Dat stelt Paul Singer van Elliot Management vandaag op de SOHN Investment Conference in Tel Aviv:

Goud wordt over het hoofd gezien. Dat stelt Paul Singer van Elliot Management vandaag op de SOHN Investment Conference in Tel Aviv:

Singer is miljardair en staat op nummer 26 van Bloomberg’s Top-50 van meest invloedrijke personen. Hij meent dat goud under-owned is:

De fondsbeheerder veegt de vloer aan met beleidsmakers die zichzelf veel te belangrijk hebben gemaakt na de crisis. In een “cult van centraal bankieren” kijken beleggers nu gespannen naar elke beweging van Janet Yellen en Mario Draghi. Hun beleid heeft de koersen van aandelen en obligaties de hoogte ingeduwd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 oktober 2015

Britse werkloosheid op laagste niveau in 7 jaar tijd

Voor de meeste landen is het de afgelopen jaren niet gemakkelijk geweest. Na het uitbreken van de financiële crisis in 2008, brak de paniek ook op de markten uit. Deze paniek zorgde er voor dat de mensen totaal hun vertrouwen in de economie verloren en massaal richting de nooduitgang liepen. Het consumentenvertrouwen daalde flink in waarde en als gevolg daarvan liepen de verkopen van de bedrijven terug. Nog steeds zijn er mensen die de nare gevolgen van de financiële crisis ondervinden. Zo hebben in Amerika heel wat burgers nog te maken met een ‘onderwaarde’ bij hun huis. In dit geval is de hypotheek hoger dan de marktwaarde van de woning.

De magere jaren lijken echter achter onze rug te liggen. Zo zijn de Westerse economieën de afgelopen twee jaar flink gegroeid en de centrale banken zullen er alles aan doen om deze groei intact te houden. ook in Engeland neemt het vertrouwen onder de burgers weer toe. En dit heeft voor een groot deel te maken met de positieve veranderingen op de arbeidsmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 oktober 2015

China heeft nu een grotere middenklasse dan de VS

hina heeft inmiddels een grotere middenklasse dan de Verenigde Staten. Daarmee boekt het Aziatische land een volgende economische mijlpaal. Dat blijkt uit een rapport van de Zwitserse bank Crédit Suisse. De middenklasse telt in China dit jaar bijna 109 miljoen inwoners, tegenover een populatie van nagenoeg 92 miljoen eenheden in de Verenigde Staten.

Het is de eerste keer in de geschiedenis dat China een grotere middenklasse heeft dan de Verenigde Staten. In China groeit de middenklasse ook veel sneller aan dan in de Verenigde Staten. Sinds begin deze eeuw is de Chinese middenklasse met 43,4 miljoen inwoners toegenomen. In de Verenigde Staten is er sprake van een toename met 22 miljoen eenheden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 14 oktober 2015

5 financiële fouten die u niet meer mag maken eens u 30 bent

Vermijd daarom deze 5 financiële fouten als u later bij de grote jongens wilt spelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs