EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12591 tot 12595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

Exporteurs opgelet: euro verzwakt verder, maar in rustiger tempo

Zwakkere Amerikaanse macrocijfers en speculatie dat de centrale bank de rente voorlopig niet durft te verhogen, zorgen ervoor dat de euro redelijk stand houdt tegenover de dollar. Maar volgend jaar is een dollar mogelijk even veel waard als een euro.

Slecht economisch nieuws over de Verenigde Staten pakt op korte termijn goed uit voor de kracht van de dollar, zo  stellen valuta-experts van ABN Amro in een vrijdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

Verenigde Staten leent al ruim $1 biljoen gratis

De Amerikaanse overheid heeft op dit moment meer dan $1 biljoen aan kortlopende schulden uitstaan waar ze geen rente over hoeft te betalen. Door de financiële crisis is er een grote vlucht naar liquiditeit en veiligheid op gang gekomen, met als gevolg een run op Amerikaanse staatsobligaties en een rente die nu al jaren tegen de nul procent aan zit.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

“Als we in 2008 te veel schulden hadden, hebben we vandaag veel te veel schulden”

Weet u waar u kunt zien wanneer de aandelenmarkt in de problemen gaat komen? Nee? Op de obligatiemarkt, meer bepaald op de hoogrentende obligatiemarkt of de junk bonds. En de markt voor junk bonds staat zwaar onder druk. Specialisten voorspellen zelfs een vloedgolf aan faillissementen.

Steve Blumenthal volgt de markt voor hoogrentende obligaties al 20 jaar op de voet. Hij ziet opnieuw een periode waarin het steeds moeilijker wordt om krediet te krijgen. Dit is extra slecht nieuws voor een economie die al onder druk staat. Wanneer krediet moeilijk te verkrijgen is, remt dit de economische groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

Goudprijs in India lager door zwakke vraag

De prijs voor een troy ounce goud in lag de afgelopen week in India $7 tot $11 lager dan de wereldwijde goudprijs en dat is volgens Reuters de grootste discount in drie maanden tijd. Door de stijging van de goudkoers kopen Indiërs wat minder goud dan verwacht, met als gevolg dat er bij distributeurs en handelaren voorraad is blijven liggen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015

Barclays: “De olieprijs gaat iedereen verrassen”

Het afgelopen jaar wist de olieprijs vriend en vijand te verrassen om in korte tijd flink in waarde te dalen. De olieprijs werd daarom in 2014 door veel mensen gezien als de verrassing van het jaar. Maar ook dit jaar heeft de olieprijs de nodige schade te verduren gehad. Het is daarom ook niet vreemd dat heel wat analisten pessimistisch zijn geworden over de kansen binnen de oliesector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs