Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1261 tot 1265
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Goud breekt uit!

Weet u nog? Goud en de uitbraak der uitbraken?

Vorige maand was het zover: goud brak uit. Althans, zo schreven verschillende media en analisten.

Neem bijvoorbeeld Bloomberg, waar journalisten ineens ook technische analyse kunnen uitvoeren. Bloomberg pakte uit met een flink artikel over de grote uitbraak van goud.

En vooral het grafiekje, was erg mooi ingetekend:

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

3 grafieken die aantonen dat we aan de vooravond van een vernietigende oliecrisis staan

“We staan aan de vooravond van een langdurige en vernietigende oliecrisis, die al in 2018 haar opwachting kan maken en dat zeker zal doen voor 2020”. Dat schrijft Chris Martenson op het Peak Prosperity blog.

“Deze oliecrisis zal een vernietigende impact hebben op ons al met schulden beladen globaal financieel systeem.”

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Staan we aan de vooravond van een beurskrach?

Toen een nationalistische president de Amerikaanse verkiezingen won, gingen de beurzen door het dak (de ‘Trump’-trade). Enkele maanden later won een globalist de Franse verkiezingen… en de beurzen gingen door het dak (de ‘Macron’-trade). Op de vraag of de beurzen hyperventileren, antwoordde econoom Geert Noels een tijd geleden als volgt:

“De beurzen hyperventileren niet meer omdat ze op een soort overdosis monetaire morfine zitten, waardoor alle pijn weggetrokken wordt en alles door een roze bril wordt bekeken.”

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Real life implosie van een economie

De Britse economie begint serieuze scheuren te vertonen door de Brexit, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort. 'Een real life implosie van een economie. En dan is het ook nog eens allemaal je eigen schuld.'

'We weten van de politieke onrust in Engeland', zegt De Kort. 'En hun positie in Europees verband is ook matig. Wat gebeurt er nou met de Engelse economie? Dat gaat ook allemaal niet goed. De koopkracht van de Britse huishoudens staat onder druk. Voor het derde kwartaal op een rij is de koopkracht gedaald. Het begint nu toch serieuze vormen aan te nemen.'

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Onze nieuwste jackpot: ICO’s!

Wat we tegenwoordig meemaken in de cryptomarkt, tart werkelijk alle verbeelding. Nadat we eerder rendementen boekten tot 900% op enkele weken, was het dit weekend tijd voor een nieuwe record. Ditmaal was snelheid de maatstaf. We tipten zondagmiddag een gloednieuwe cryptomunt EOS.