EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1261 tot 1265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Italiƫ tevreden over buitenlandse interesse voor rijkentaks

Ongeveer honderdvijftig vermogende buitenlanders hebben interesse getoond in de vlaktaks voor grote kapitalen die Italiƫ vorig jaar heeft voorgesteld. Dat heeft Fabrizio Pagan, directeur van de Italiaanse dienst voor economie en financiƫn, gezegd. Pagan toonde zich bijzonder tevreden over de reactie die de Italiaanse overheid tot nu toe op het initiatief heeft ontvangen.

Italiƫ ervaart grote moeilijkheden om zijn economie opnieuw te lanceren. Daarom hoopt het land met gunstmaatregelen rijke partijen te kunnen aantrekken, zodat zijn economie met investeringen, consumptie en nieuw kapitaal zou kunnen worden aangezwengeld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Een kwart van de Israƫlische beurs wordt verdacht van corruptie

In Israƫl worden 17 van de 540 bedrijven die op de beurs van Tel Aviv noteren nu door de politie en de beursregulator onderzocht. Dat meldt de krant Haaretz. Hoewel het om een klein percentage gaat, zijn verschillende grote bedrijven met een aanzienlijke beurskapitalisatie in het onderzoek gemengd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

ā€œWil je weten wat de aandelenmarkt gaat doen, kijk naar Bitcoinā€

Jeffrey Gundlach, een van beste beleggers op Wall Street de laatste 10 jaar, kijkt naar Bitcoin om te zien wat de aandelenmarkt gaat doen. De crash van Bitcoin was een voorbode voor de crash van de aandelenmarkt.

Bitcoin ging in overdrive tussen begin september en half december om daarna van $20.000 te crashen naar $6.000. Momenteel stabiliseert de prijs van Bitcoin tussen $8.000 en $11.000. Vreemd genoeg, zegt Gundlach, weerspiegelt het sentiment bij Bitcoin het sentiment bij de aandelenmarkt, alleen iets eerder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Medestichter Apple: "Zo hebben oplichters mijn bitcoins gestolen"

Cybercriminaliteit overkomt heus niet alleen digibeten. Zo is Steve Wozniak, een van de oprichters van Apple, bestolen van zijn bitcoins. Dat vertelde hij op de Global Business Summit 2018 in New Delhi.

Cybercriminaliteit overkomt heus niet alleen digibeten. Zo is Steve Wozniak, een van de oprichters van Apple, bestolen van zijn bitcoins. Dat vertelde hij op de Global Business Summit 2018 in New Delhi.

Wozniak is een grote fan van bitcoins. "Ze kunnen immers niet gemanipuleerd worden door de overheid. Het is mathematisch en puur", vertelt de Apple-oprichter die het slachtoffer werd van fraude. Door diefstal raakte hij zeven cryptomunten kwijt.Ā "Iemand kocht de bitcoins van me via een creditcard en annuleerde vervolgens de creditcardbetaling. Zo hebben oplichters mijn bitcoins gestolen. Het was een gestolen creditcard, dus daar kan je verder niks meeā€, aldus Wozniak.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

CEO van een van de belangrijkste goudaandelen: ā€œGoudprijs gaat ā€˜substantieelā€™ hogerā€

David Harquail is de CEO van Franco-Nevada, een van de grootste en belangrijkste goudaandelen op de aandelenmarkt. In een interview met Kitco legt Harquail uit waarom Franco-Nevada zo succesvol is en hij gaat ook in op de toekomst van de goudprijs. Die ziet hij de komende jaren namelijk substantieel hoger gaan.

Wie de mening wil horen over de goudprijs, kijkt best naar onderstaande video vanaf minuut 4:50. Maar we raden aan om ook de eerste minuten volledig te bekijken. Je kan er als belegger algemeen nog veel van leren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs