EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12651 tot 12655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

Oeps! Dit land geeft toe $2,7 biljoen meer schulden te hebben dan eerder gezegd

Overheden en centrale banken goochelen graag met cijfers. Meestal worden op zo’n manier gemanipuleerd dat de economische situatie rooskleuriger lijkt dan ze is. Maar in een vlaag van eerlijkheid gaf de Fed recent toe dat er in de VS voor $2,7 biljoen meer schulden bestaan dan eerst toegegeven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

3 tips hoe miljonairs een turbo zetten op hun inkomsten

Een gemiddelde miljonair heeft een jaarloon van €200.000. Maar het is niet zijn loon dat hem rijk maakt. Miljonairs hebben verschillende inkomstenbronnen en het geld dat ze verdienen uit investeringen maakt daar het grootste deel van uit.

Zet een turbo op uw inkomsten uit investeringen om naar de miljonairsclub te gaan.

In de Verenigde Staten bestaat 47% van het totale inkomen uit investeringsinkomsten bij een miljonairs. Bij oudere miljonairs ligt dit op 76%. Dit toont aan dat investeringsinkomsten steeds belangrijker worden.

Dit zijn 3 handige tips om een turbo te zetten op uw investeringsinkomsten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

BIS: 'Banken kunnen risico's niet inschatten'

De Bank for International Settlements (BIS), een organisatie die internationale monetaire en financiële samenwerking nastreeft en optreedt als bank voor de nationale centrale banken, waarschuwt in een nieuw rapport voor het onvermogen van ‘s werelds grootste banken om risico’s van de handel in derivatenproducten correct in te schatten. Het BIS vroeg 19 grote banken om een reeks simulaties te verrichten op verschillende derivatenproducten en dit op basis van 2 courant gebruikte methodes.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

James Grant: volgende stap mogelijk helikoptergeld, goud gaat comeback maken

2016 is nog een eindje weg, maar een belangrijke kandidaat voor het woord van het jaar hebben we al: helikoptergeld. Ditmaal is het James Grant, uitgever van de bekende Interest Rate Observer nieuwsbrief, die het helikopterballetje opgooit. In een interview met Finanz und Wirtschaft waarschuwt de expert voor een extremer beleid van centrale banken. Grant zet ook in op een nieuwe opleving van de goudprijs.

Allereerst de lage huidige rente. Grant wijst er op dat de in 19e eeuw de rentes ook gedurende lange tijd daalden. Wat wel nieuw is, is het extreme ingrijpen van de autoriteiten in de markten. Grant:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2015

Grote betoging gepland tijdens Europese top donderdag in Brussel

Boeren, vakbonden en andere organisaties verenigd onder de paraplu van Alliantie D19-20, zijn van plan donderdag te betogen in het hart van de Europese wijk in Brussel, waar dan een Europese top plaatsvindt. "Zij vertrappelen onze rechten en de democratie, wij verstoren hun topbijeenkomst", luidt het in een pamflet.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs