EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12666 tot 12670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

De Amerikaanse economie is sterker dan we denken

De beleggers lijken op dit moment niet helemaal zeker te zijn van de winstkansen op de aandelenmarkten. De gestegen onzekerheid onder de beleggers komt uiteraard door de flinke daling die we in augustus en september hebben gezien. De Amerikaanse en Europese beurzen leverden flink waarde in en de toekomst ziet er nog steeds niet rooskleurig uit. Zo is de Chinese economie in een vertraging terecht gekomen en daarmee neemt de angst op een vertragende wereldeconomie alleen maar verder toe.

Econoom Torsten Slok, van Deutsche Bank, is echter een stuk optimistischer. Hij bevestigt dat de beleggers op dit moment eerder uit gaan van een recessie, dan van aanhoudende groei. Hij is echter van mening dat het ‘beeld’ dat de beleggers op dit moment hebben, niet helemaal klopt. Terwijl de beleggers zich op dit moment zorgen maken over een mogelijk recessie, worden de gewone consumenten alleen maar enthousiaster over de economie. Vooral de lagere inkomensklasse is duidelijk optimistisch gestemd. En volgens Slok is dat het kijken waard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Luchtaanvallen op Syrië kosten Rusland dagelijks 3,5 miljoen euro

De luchtaanvallen op Syrië kosten Rusland omgerekend 3,5 miljoen euro per dag. De bombardementen, voorraden, infrastructuur en het grondpersoneel in Syrië van de Russische luchtmacht, alsmede het afvuren van kruisraketten vanaf oorlogsschepen, hebben de schatkist tot nu tussen de 70 en 100 miljoen euro gekost. 

Dat schrijft de Russische krant The Moscow Times. Rusland bombardeert sinds eind september in Syrië, naar eigen zeggen op doelen van Islamitische Staat (IS).

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Handelen in goud? Dat mag je je niet zomaar ondernemer noemen en btw terugvragen

Wie handelt in goud en zilver is daarmee nog geen ondernemer. Dus kun je ook geen beroep doen op het btw-ondernemerschap.

Hoort het kopen en verkopen van goud en zilver tot regulier vermogensbeheer in privé? Of kun je dat zien als een vorm van ondernemerschap?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Begrotingstekort eurozone 2,6 procent in 2014

Het begrotingstekort van de eurolanden was vorig jaar gemiddeld 2,6 procent van het bruto binnenlands product (bbp).

Het begrotingstekort van de eurolanden was vorig jaar gemiddeld 2,6 procent van het bruto binnenlands product (bbp).

Dat maakt het Europese statistiekbureau Eurostat woensdag bekend in een tweede raming. In een eerste schatting, in april, werd een tekort van 2,4 procent gemeld.

De eurolanden blijven ook met hogere cijfer binnen het maximum van 3 procent dat in Europees verband is afgesproken. In 2013 kwam het tekort uit op 3 procent. De staatsschuld in de lidstaten stond gemiddeld gelijk aan 92,1 procent van het bbp, een stijging van 1 procentpunt ten opzichte van 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Rusland kocht in september 34 ton goud

Rusland heeft in de maand september opnieuw veel goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Russische centrale bank. De goudvoorraad groeide met 1,1 miljoen troy ounce (omgerekend 34,21 ton) naar een totale omvangt van 43,5 miljoen troy ounce.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs