EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12696 tot 12700
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Is the dollar-gold price controlled by JPM in cooperation with the BIS?

To get an answer on this question we have to analyze what is happening on the gold market.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

'De volgende drie jaren worden beter voor Europa,' maar niet om de reden die u denkt

“Er is iets gaande: de afstand tussen arm en rijk wordt te groot. Soms sta ik ervan versteld dat die ongelijkheid nog niet tot meer sociale onrust geleid heeft.”

“Er is iets gaande: de afstand tussen arm en rijk wordt te groot. Soms sta ik ervan versteld dat die ongelijkheid nog niet tot meer sociale onrust geleid heeft.”

Dat zegt Patrick De Maeseneire, de afscheidnemende CEO van het Zwitserse interimconcern Adecco, in een interview met het weekblad Humo.

De Maeseneire vertrekt daar eind deze maand en maakt er plaats voor een andere Belg, Alain Dehaze, die momenteel nog Adecco Frankrijk leidt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Na een renteverhoging stijgt de dollar – of toch niet?

De renteverhoging. Komt hij nu wel of niet dit jaar? Terwijl Hugh Hendry het volume van zijn Franse muziekzender nog maar eens omhoog draait, kunnen we het niet nalaten een opmerkelijke grafiek van Credit Suisse te laten zien. Wie zei ook alweer dat die renteverhoging tot een sterkere dollar zou moeten leiden?

Andrew Harthwaite van Credit Suisse merkt in een rapport op dat het optimisme over de dollar onder marktpartijen wijdverspreid is. Uit een poll van de bank bleek recent dat 70% van hun beleggingsklanten de komende 12 maanden een verdere stijging ziet. Dat is ook de visie van de bank zelf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015

Handelsoverschot Duitsland naar record

Het handelsoverschot van Duitsland zal dit jaar naar verwachting een nieuw record bereiken dankzij de lagere olie- en gasprijzen. Duitsland is voor een deel van haar energiebehoefte afhankelijk van import en door de scherpe daling van de olieprijs dalen de importkosten. Het Duitse ministerie van Financien voorziet een overschot van 8,1% op de handelsbalans, tegenover 7,6% vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 9 augustus 2015

Olie: The Big Picture

Is het soms oliedag bij Slim Beleggen, vraagt u zich af? Jazeker. Naast een blik op de strijd tussen invloedrijke olietraders en de sfeer in de markt zoomen we ditmaal uit voor het grote plaatje. En daarvoor kijken we naar de analyse en grafieken van Robert Rethfeld van Wellenreiter-Invest.

Allereerst merkt Rethfeld op dat de kans op een El Niño dit jaar zeer groot is. Dat impliceert een relatief warme winter voor de Midwest en de noordoostelijke staten van de VS. Gevolg: lagere vraag naar aardgas en dito prijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs