EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
36
kliks
32
kliks
28
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1271 tot 1275
Geplaatst op: dinsdag 28 november 2017

JP Morgan gaat toch in de crypto’s

Nadat Dimon twee maanden bitcoin met de grond gelijk maakte en de cryptomunt vergelijkt met alles wat slecht en frauduleus is, gaat JP Morgan nu toch in de bitcoinhandel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 november 2017

Zwitsers dorp geeft tot 60.000 euro aan nieuwkomers

Het Zwitserse dorp Albinen is tot een belangrijke financiële inspanning bereid om de ontvolking te stoppen en om te keren. Het gemeentebestuur heeft immers beslist een premie uit te keren aan inwijkelingen die zich op het grondgebied van het dorp willen vestigen.

Elke volwassene die zich in Albinen vestigt, ontvangt een vergoeding van 25.000 Zwitserse frank. Voor een kind is een premie van 10.000 frank voorzien. Op die manier kan een gezin met twee volwassenen en twee kinderen een keuze voor Albinen, gelegen in het kanton Wallis, verzilverd zien met een premie van 70.000 frank. Dat komt overeen met een bedrag van 60.000 euro.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 27 november 2017

Krijgt Duitsland nieuwe terminal voor vloeibaar aardgas?

De havenstad Hamburg in het noordwesten van Duitsland kan in de toekomst een nieuw knooppunt worden voor de aanvoer van vloeibaar aardgas, zo meldt Bloomberg. Het Nederlandse Gasunie en Vopak en het Duitse bedrijf Oiltanking hebben namelijk plannen gemaakt om een nieuwe terminal voor vloeibaar aardgas te bouwen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 27 november 2017

Wat als je 10 jaar na elkaar 2.000 euro in je huis investeert? Dit is het resultaat!

Stel dat je vanaf 2018 elk jaar 2.000 euro investeert in het energiezuinig maken van je woning. Alleen heb je maar tien jaar om dat budget te besteden. Hoe haal je het maximum uit elke cent, zodat je woning klaar is voor de toekomst? Laurens Gysels, specialist bij BAS, het West-Vlaamse kenniscentrum rond toekomstgericht bouwen, pakt uit met een concreet stappenplan. Probeer dit zeker thuis!

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 november 2017

China zet 1,8 miljoen mijnwerkers en staalarbeiders op straat

Tegen eind dit jaar worden in de Chinese steenkoolproductie en staalindustrie ongeveer 1,8 miljoen arbeidsplaatsen geschrapt. Aanleiding voor de ingreep is het streven van de Chinese regering om de ecologische voetafdruk van zijn industrie te verlagen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs