EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12701 tot 12705
Geplaatst op: dinsdag 4 augustus 2015

"Griekenland van Amerika" officieel in wanbetaling

Puerto Rico heeft maandag slechts 628.000 dollar van een obligatielening van 58 miljoen dollar terugbetaald. Het is daarmee officieel in wanbetaling, voor het eerst in zijn geschiedenis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 augustus 2015

Chinese beurs omhoog na verkoopverbod

De Chinese aandelenmarkt is dinsdag met een winst van 3,69% gesloten, nadat een aantal brokers een verbod had ingesteld op het short gaan op aandelen (short selling). Kort daarvoor was de Shanghai Stock Exchange nog gezakt naar het laagste niveau in drie weken tijd.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: dinsdag 4 augustus 2015

Steve Keen: “Volgende grote crisis komt in China”

Volgens econoom Steve Keen moeten we de komende maanden vooral China goed in de gaten houden. De afgelopen jaren heeft China een gigantische private schuldenbubbel gecreëerd, waardoor de economie snel kon groeien. Door de schuldengroei konden bedrijven en huishoudens op korte termijn veel meer investeren en consumeren, maar dat bestedingsniveau is op de lange termijn niet houdbaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 4 augustus 2015

Even bijpraten met Paul Buitink over reinvent.money, Bitcoin en meer

Paul Buiging is een Nederlander van afkomst die sinds kort weer terug is in Nederland, dit na enkele jaren woonachtig geweest te zijn in Ecuador. In de Nederlandse Bitcoin wereld kennen we Paul al langer van zijn wekelijkse show 'de week van Bitcoin' en zijn 'geld voor de toekomst' conferentie vorig jaar in Rotterdam. Ook dit jaar zal hij een conferentie organiseren genaamd 'reinvent.money' waar diverse sprekers en panels hun visie zullen gaan geven op mogelijke geldalternatieven.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Bloedbad in Athene

Na vijf weken gedwongen sluiting van de Griekse beurs opende ze vandaag weer. De echo van openingsbel was nog te horen en de Athex Composite index dook al ruim 20% omlaag. Een bloedbad waar vooral de Griekse banken zwaar in werden getroffen.

De Griekse nationale bank en de bank Piraeus namen een duik van wel 30%, het maximum toegelaten dagelijkse percentage op de beurs van Athene. Zo valt de Griekse aandelenmarkt waarschijnlijk helemaal terug tot op het steunniveau van september 2012.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs