EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12701 tot 12705 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 oktober 2015

Zilver breekt uit boven $ 16, stijgt 11% in drie dagen

De zilverprijs breekt vandaag door de $ 16 per ounce. Daarmee is het edelmetaal ruimschoots teruggekeerd in de trading range waar het vanaf september vorig jaar tot afgelopen juni bewoog. Belangrijke steun ligt nu op $ 15,50. Als zilver dat technische niveau weet te houden, kunnen beleggers stilaan gaan kijken naar niveaus van $ 17 tot $ 18.

Belangrijkste directe aanleiding voor de stijging lijken de Amerikaanse banencijfers van afgelopen vrijdag. Die vielen behoorlijk tegen. Dat betekent waarschijnlijk nog geen renteverhoging dit jaar. Desondanks laat Eric Rosengren, president van de Boston Fed, vandaag in een interview met MarketWatch weten niet overtuigd te zijn dat de Amerikaanse economie momenteel verzwakt. Maar de markten lijken stilaan steeds minder waarde te hechten aan de uitlatingen van de diverse officials van de centrale banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 oktober 2015

6 manieren om rijk te blijven

Rijk worden is een ding maar rijk blijven is iets anders. Hoe bewaar je het fortuin waar je zo hard voor gewerkt hebt? Hoe zorg je er voor dat je fortuin niet ten onder gaat? Een goede vraag die het beste beantwoord kan worden door de Fugger Foundation, opgericht in 1521 en nog steeds ontzettend rijk.

De Fugger Foundation werd opgericht door Jakob Fugger – ook wel een Jakob de Rijke genoemd. Zijn fortuin overleefde de plaag, de hongersnood, hyperinflatie, 2 Wereldoorlogen, talloze recessies en de euro.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 oktober 2015

IMF: tragere groei wereldeconomie, Nederland ontspringt de dans

Nederland is economisch in een betere positie dan veel andere landen in Europa en kan meer doen om de economische groei vooruit te helpen. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds in een dinsdag gepresenteerd rapport over de wereldeconomie.

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) specifiek op Nederland en Duitsland als landen die genoeg ruimte hebben op hun begroting om met grotere investeringen in infrastructuur de economie vooruit te helpen. Daarbij kunnen ze profiteren van de historisch lage rente, die investeringen relatief goedkoop maakt. Ook hebben ze genoeg middelen om de invoering van verdere economische hervormingen mee te ondersteunen, vindt het fonds.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 oktober 2015

IMF: risico op complete stagnatie wereldeconomie flink toegenomen

Het risico van een complete stagnatie van de wereldeconomie is aanzienlijk toegenomen. De al lage groei van dit moment kan verder afnemen, zodat het leidt tot stilstand, zo schrijft het IMF in de halfjaarlijkse World Economic Outlook die pessimistischer van toon is dan de cijfers doen vermoeden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 6 oktober 2015

Wie is Donald J. Trump?

In 2016 staan er nieuwe Presidentsverkiezingen op het programma in de Verenigde Staten. Een van de reizende sterren bij de Republikeinen is Donald Trump. Trump is een opmerkelijk figuur die de wereld kan veranderen als hij aan de macht komt. Maar wie is Donald J. Trump eigenlijk?

De Amerikaanse Presidentskandidaat met de grote mond – Donald J. Trump – wordt steeds geliefder in de Verenigde Staten. Dit is voor hem dan ook een win-win situatie. Zelfs wanneer Trump zou de verkiezingen zou verliezen, dan nog wint hij. Dan wordt hij gewoon weer Donald J. Trump – alleen veel groter. Trump is dan ook naast een vastgoedmagnaat ook een reality tv-show personaliteit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs