EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12711 tot 12715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015

Koersdoel Zilverprijs naar $20

Het koersdoel voor de zilverprijs eind 2016 gaat naar $20 bij....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015

Indiase minister wil lagere importheffing op goud

De Indiase minister van Handel heeft een voorstel gedaan om de importheffing op goud te verlagen van tien naar twee procent. Een lagere importheffing is gunstig voor alle juweliers in India, omdat ze op die manier goedkoper goud kunnen inkopen. In 2013 werd de importheffing nog stapsgewijs verhoogd, om het tekort op de betalingsbalans te verlagen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015

Vrije kapitaalstroom ongunstig voor Chinese goudmarkt?

Een verdere openstelling van de kapitaalmarkt in China kan ongunstig uitpakken voor goud, zo schrijft Reuters. De Chinese goudmarkt is de grootste ter wereld, maar dat kan veranderen als Chinese beleggers in de toekomst toegang krijgen tot de wereldwijde financiële markten.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015

Een stad enkel voor rijken

Mao Zedong zou zich wellicht omdraaien in zijn graf mocht hij het nieuws horen, maar de Chinese zakenman Yan Jiehe is toch echt van plan een stad te bouwen die exclusief zou voorbehouden zijn aan rijken. De elitaire stad zou de naam Blue Sea Bay dragen en zou worden opgetrokken in de buurt van Hong Kong.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015

‘Duits besluit sluiting kerncentrales klap voor lokale economie’

Het besluit van de regering Merkel om de kerncentrales te sluiten na de ramp in Fukushima, heeft dramatische gevolgen voor mensen die om die centrales heen wonen. Aan hun belang wordt onvoldoende gedacht, stelt Thomas Bauer, hoogleraar economie aan de Universiteit van Bochum.

De prijzen van onroerend goed in de buurt van Duitse kerncentrales zijn met 6 procent gedaald als gevolg van de wijziging in het Duitse energiebeleid stelt Thomas Bauer,

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs