Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 12716 tot 12720
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

10 gewoontes om de betere belegger te worden

Business Insider publiceerde een lijst met 24 gewoontes om te leren zodat je iedere dag steeds slimmer wordt. Bij Slim Beleggen hebben we 10 gewoontes gevonden die van u de betere belegger kunnen maken. Wie veel leest, bijleert via video’s en zijn favoriete financiële bron regelmatig raadpleegt (Slim Beleggen dus …) zal op termijn de betere belegger worden.

Maar daar blijft het niet bij, deel je kennis met anderen, pas je kennis toe, schrijf op wat je moet doen en vooral wat je niet mag doen en praat met interessante mensen binnen je interesse sfeer (opnieuw Slim Beleggen dus …). Ten slotte moet je je inschrijven op nieuwsbrieven om je de betere belegger te maken … zoals die van Slim Beleggen bijvoorbeeld.

Dit is alvast de infographic van 24 gewoontes die je slimmer maken, we hebben er 10 aangevinkt die van toepassing zijn om de betere belegger te worden …

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Toch weer onderhandelingen: Tsipras wil tweejarig steunpakket en afboeking Griekse staatsschuld

De Griekse regering wil een nieuw tweejarig steunpakket dat loopt via het Europese noodfonds ESM om de financiële behoeften van het land volledig af te dekken, in combinatie met een herstructurering van de Griekse schuldenlast.

Dat heeft het kantoor van de Griekse premier Alexis Tsipras dinsdag bekendgemaakt.

Volgens Athene blijft Griekenland aan de onderhandelingstafel en zal tot het laatste moment worden gezocht naar een oplossing van de schuldencrisis, met als uiteindelijke doel in de eurozone te blijven. Tsipras heeft eerder altijd gezegd geen nieuw steunpakket te willen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Verkoop Zilver stijgt 80%

In de maand juni is de verkoop van zilveren munten met 80% gestegen ten opzichte van juni 2014.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Griekenland vraagt om nieuw steunprogramma van twee jaar

De Griekse regering heeft voorgesteld dat er voor de komende twee jaar een nieuw steunprogramma komt voor Griekenland.

Als onderdeel van het steunprogramma willen de Grieken financiering van het permanente Europese noodfonds ESM. Ook moet de schuldenlast van het Zuid-Europese land worden verlaagd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Hier parkeren angstige Chinese beleggers hun cash

Een stijging van de Chinese import van goud, suggereert dat investeerders in het land zoeken naar een veilige haven vanwege de roerige tijden in hun aandelenmarkten en hun cash daarom parkeren in goud.

De Chinese goudimport via Hong Kong steeg met 36 procent maand-op-maand en met 35 procent jaar-op-jaar naar het hoogste niveau sinds januari, zo meldt Capital Economics vrijdag in een note, waarbij het wees op data van de Hong Kong Census & Statistics Department. De netto goudimport daalde in april naar ruim 52 ton, van 66 ton in maart.