EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12716 tot 12720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015

Dirk Bezemer levert kritiek op plannen Ons Geld

Hoogleraar Dirk Bezemer zet zijn vraagtekens bij de plannen van Burgerinitiatief Ons Geld. Hij betoogt dat er geld naast betaalmiddel ook een middel is om nieuwe economische activiteit mogelijk te maken. Bezemer is verder sceptisch over het idee om de controle op kredietcreatie weg te halen bij banken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 6 november 2015

Peter Schiff: Japan via QE op weg naar communistische heilstaat

Peter Schiff is altijd goed voor reuring. De voorman van Euro Pacific Capital zag aan de ene kant de crisis in 2008 aankomen. Aan de andere kant is zijn voorspelling van een ineenstorting van de Amerikaanse dollar, door het hardnekkige handelstekort van ‘s wereld grootste debiteur, de VS, nog niet uitgekomen.

In zijn laatste opiniestuk gaat de strateeg in op de effecten van kwantitatieve verruiming, ofwel QE. Hoewel de Fed de rente lijkt te willen verhogen, waarschuwen grootheden als Ray Dalio dat er eerder een nieuwe grote QE komt dan een significante cyclus van renteverhogingen. En ECB-president Mario Draghi denkt er over na het opkoopprogramma wellicht te op te schroeven in december.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

Amerikaanse schulden stijgen met $339 miljard in één dag

De VS is de grootste schuldenaar ter wereld. 18,5 biljoen dollar is het schuldig, in geen enkel land is de schuldenberg groter. Vreemd, want de VS heeft toch al bijna een eeuw lang een schuldplafond? Een wetgeving die het belet om extra schulden aan te gaan boven een bepaald bedrag.

De wetgeving dateert van 1917 en het schuldplafond bedroeg toen $11,5 miljard. Ondertussen is het al zo vaak verhoogd dat niemand meer lijkt te weten hoeveel keer precies.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

Bitcoin wordt ’s werelds 6e grootste reservemunt

Het gaat weer hard met Bitcoin. Begin deze week noteerde de virtuele munt nog rond $300 en gisteren bereikte het een voorlopige piek van $485 waarna de prijs terugzakte tot $375. Maar er zit nog veel meer in want volgens een expert kan Bitcoin wel eens een van de grootste reservemunten ter wereld worden.

Magister Advisors, een Brits adviesbureau dat adviseert rond overnames en fusies in de technologiesector, voorspelt dat Bitcoin tegen 2030 de 6e grootste reservemunt ter wereld kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

Hoe Rusland digitale zelfmoord pleegt

De IT-sector is booming business in Rusland. Goed voor duizenden jobs, hele innovatieve ideeën, en heel veel geld.

De IT-sector is booming business in Rusland. Goed voor duizenden jobs, hele innovatieve ideeën, en heel veel geld.

Computerwetenschappers rollen er van de band en vinden onmiddellijk werk, en in tijden van economische tegenspoed is de IT zowat de enige sector waar nog centen te rapen vallen.

Dat succesverhaal lijkt te gaan keren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs