EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12721 tot 12725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

'Nederlandse Munt onder verscherpt toezicht door financiële crisis'

Er dreigt een miljoenenverlies over de jaren 2014 en 2015, maar de staatsdeelneming blijft zolang overeind dankzij de coulance van het ministerie. Het ministerie van Financiën heeft zeker 18 miljoen euro tegoed van het munthuis.

Er dreigt een miljoenenverlies over de jaren 2014 en 2015, maar de staatsdeelneming blijft zolang overeind dankzij de coulance van het ministerie. Het ministerie van Financiën heeft zeker 18 miljoen euro tegoed van het munthuis.

Het bedrijf Koninklijke Nederlandse Munt (KNM) is onder verscherpt toezicht gesteld door het ministerie van Financiën.

Dat schrijft de Volkskrant donderdag op basis van interne stukken. Het bedrijf staat op omvallen.

De crisis is veroorzaakt door interne wanorde en een mislukt commercieel 'avontuur' in Chili. Ook directeur Maarten Brouwer zal onder druk van het ministerie zijn vertrek bekend maken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

LIVE: Paul Buitink in gesprek met Steve Keen

Straks om 10 uur praten Paul Buitink en Jan Willem Burgers met de Australische econoom Steve Keen. Steve is hoofd van de afdeling Economie, Geschiedenis en Politiek van de Kingston University in Londen. Hij noemt zichzelf een post-Keynesiaan en zet zich daarmee af tegen het neoklassieke economische denken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 5 november 2015

IJsland bewijst morele failliet van financiële regelgevers

De centrale bank van IJsland neemt iedereen in snelheid en verhoogt de rente voor een derde keer sinds juni. Met dit nieuws lijkt het morele gezag van onder andere het IMF en de wereldbank volledig verdwenen te zijn.

Waar het land enige jaren geleden nog bankroet was en zich niet wilde neerleggen bij raadgevingen van het IMF, de Wereldbank en de Eurozone slaagt het erin om in slechts enkele jaren de crisis achter zich te laten. Terwijl de Eurozone ondanks een enorm QE-programma nog steeds in diepe problemen zit bewijst IJsland dat de maatregelen welke opgelegd worden aan landen met problemen beter genegeerd zouden worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

Hier betaalt u $650.000 voor een parkeerplaats

De anekdotes die aantonen dat we weer in een gigantische vastgoedbubbel zitten duiken alsmaar vaker op. Eerder hadden we het al over een stadstuintje dat te koop stond voor 2 miljoen dollar. En over crowdfunding voor miljonairs die een stukje van een appartement willen kopen.

Nu schrijven we over een nieuw fenomeen: parkeerplaatsen die verkocht worden voor hallucinante bedragen. Zo duur dat je er in België gemakkelijk twee huizen van kan kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 november 2015

Rijke mensen kunnen omgaan met angst. En u?

“De wereld wacht op u om rijk te worden”, dat zegt Robert Kiyosaki – auteur van bestseller “Rich Dad Poor Dad”. Iedereen kan rijk worden. De belangrijkste eigenschap om rijk te worden is de manier waarop u omgaat met angst, aldus Kiyosaki. Daar maken de rijken het verschil met de rest.

Iedereen, zelfs de rijksten onder de rijken, hebben op bepaalde momenten te maken gekregen met angst – angst om hun geld te verliezen. Het is niet die angst die het verschil maakt tussen rijk of arm maar wel de manier waarop u omgaat met deze angst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs