EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12746 tot 12750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015

Stormloop op zilveren munten houdt aan

De markt voor zilveren munten kampt nog steeds met een ongekend groot tekort, omdat de productiecapaciteit van de bekende munthuizen niet groot genoeg is om aan de vraag te voldoen. Het zijn vooral particuliere beleggers die zilveren munten kopen. Ze hebben minder vertrouwen hebben in de degelijkheid van het geldsysteem en kopen munten als een vorm van diversificatie.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 5 oktober 2015

Perth Mint schroeft productie zilveren munten op

De Perth Mint heeft de productie van zilveren munten in september flink opgeschroefd, zo blijkt uit de verkoopcijfers die het munthuis maandelijks publiceert. De afgelopen maand rolde er in totaal 3,35 miljoen troy ounce aan zilveren munten en zilverbaren van de band, meer dan vier keer zoveel als een maand eerder.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: zondag 4 oktober 2015

Tot spijt van wie het benijdt... Amerika regeert de wereld

De berichten over het nakende overlijden van Amerika en ziijn economie zijn fel overdreven. Worden we elke dag wel geconfronteerd met superlatieven over de globalisering, China en de opkomende economieën als belangrijke acteurs van de wereldeconomie... een mens zou al eens beginnen twijfelen aan de hegemonie van de Amerikaanse dollar.

In een opmerkelijk gedocumenteerd rapport maakt The Economist gehakt van die twijfels. Het magazine documenteert zijn bevindingen met een reeks brutale vaststellingen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 4 oktober 2015

IMF ziet economie Oekraïne 'stabiliseren'

De economie van Oekraïne vertoont volgend jaar waarschijnlijk weer lichte groei. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) ziet de economie van het land langzaamaan 'stabiliseren'.

Het IMF rekent voor 2016 op 2 procent groei van het bruto binnenlands product (bbp), werd zaterdag bekend.

De economische vooruitzichten voor dit jaar zijn wel naar beneden bijgesteld. Het IMF voorziet nu een krimp van 11 procent, waar eerder werd uitgegaan van 9 procent economische terugval.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 oktober 2015

De Chinese rijkdom is de afgelopen jaren toegenomen

Op dit moment wordt de Chinese economie voornamelijk in het kwade daglicht gezet. De op één na grootste economie van de wereld is de afgelopen maanden met een aantal tegenvallende macrocijfers gekomen en dit heeft er voor gezorgd dat het sentiment rondom China flink pessimistischer is geworden. Uiteraard heeft dit pessimisme ook een negatief gevolg gehad op de Chinese beurs. Zo moest de beurs van Shanghai de afgelopen maanden tientallen procenten aan waarde inleveren. Vooral de tegenvallende exportcijfers hebben de angst op een harde landing van de Chinese economie alleen maar verder vergroot.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs