Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 12746 tot 12750
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 17 juni 2015

Nieuwe Nederlandse Bitcoin show: "The Bitcoin report"

Het internet is weer een nieuwe nederlandstalige youtube show rijker. "The Bitcoin Report" wordt gepresenteerd wordt door Dennis Binnekade en brengt wekelijks het laatste Bitcoin nieuws. Daarnaast zijn er periodiek ook interviews met bekende mensen uit de Bitcoin industrie en wordt er dieper ingegaan op bijvoorbeeld het kopen, opslaan en beveiligen van Bitcoin. Zo konden en onder andere al genieten van een show waarin uitgelegd wordt wat bitcoin is, hoe en waar je het kan kopen en hoe je het beste bitcoins kan opslaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 juni 2015

Investeerders vrezen voor nieuwe zeepbel en recessie

Twee derde van de institutionele investeerders wereldwijd, ziet extreme risico’s momenteel steeds meer als een bedreiging. Toch zegt slechts 27 procent van hen zich tegen deze bedreigingen in te dekken door midden van een strategie. Dat blijkt uit de Global RiskMonitor van Allianz Global Investors.

Institutionele investeerders vrezen steeds vaker voor bijvoorbeeld een zeepbel in bepaalde activaklassen, voor geopolitieke spanningen of voor een schok in de oliemarkten. Vanwege de internationale verwevenheid van de financiële markten wordt dit soort evenementen, dat verbonden is met extreme risico’s, steeds frequenter.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 juni 2015

Britse banken raken geld van 600.000 overschrijvingen kwijt

Britse banken zijn deze nacht 600.000 overboekingen kwijtgeraakt door een technische storing. Dat heeft geleid tot paniek onder klanten, meldden Britse media. De gedupeerde klanten hadden geld overgemaakt dat wel is afgeschreven, maar nergens is bijgeschreven.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 juni 2015

Aantal stakingsdagen op hoogste peil in 20 jaar

Sinds 1993 lag het aantal stakingsdagen nooit zo hoog als in 2014. Dat blijkt uit cijfers van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. In 2014 werden maar liefst 760.297 stakingsdagen geteld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 17 juni 2015

Miljarden aan probleemleningen bij banken

De Nederlandse banken kampen nog met zo'n 55 miljard euro aan probleemleningen.

De zes grootste banken hadden eind vorig jaar bij elkaar ruim 44 miljard euro van dit soort slechte leningen op hun balans staan.

Probleemleningen, waarbij de kans relatief groot is dat ze niet ingelost worden, moeten banken verkopen. Als ook de kredieten worden meegeteld die de banken niet meer bij hun strategie vinden passen, dan kan het bedrag volgens PWC in Nederland worden verdubbeld.