Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 1276 tot 1280
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Goed nieuws voor kernenergie: windmolens zullen nooit hun verwachtingen invullen!

Meer jobs, minder uitstoot van broeikasgassen, onafhankelijkheid van olie uit het Midden-Oosten… windenergie lijkt enkel voordelen te hebben. Zo stelt men het ons toch voor. Maar wie de rekening maakt ontdekt dat windenergie helemaal niet zo milieuvriendelijk is en helemaal geen bedreiging vormt voor kern- en steenkoolcentrales!

Dat verhaal mag u natuurlijk niet te weten komen. Overheden spenderen miljarden aan subsidies voor windmolenparken. Kritiek mag je dus niet geven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Denk als een miljonair: Wat je moet doen om rijk te worden, zelfs wanneer je niet veel geld hebt

Vraag jij je wel eens af waarom de ene rijk is en de andere arm? Ligt het aan de familie waarin men opgroeit? Ligt het aan het land waarin men geboren wordt? Ligt het aan geluk of pech? Dat kan! Al deze factoren kunnen een invloed hebben op jouw rijkdom. Maar er zijn ook arme mensen die rijk worden, en rijke mensen die arm worden. Het ligt dus ook voor een (groot) deel aan jezelf.

In plaats van externe factoren de schuld te geven, is het beter dat je eens eerlijk naar jezelf kijkt. Wanneer je denkt dat je altijd arm zal blijven, zal je niet rijk worden. Om rijk te worden, moet je denken als een miljonair – ook al heb je nu nog niet veel geld.

Er zijn grote verschillen tussen de manier waarop rijke mensen tegen het leven aankijken en hoe arme mensen erover denken. Dit zijn de grootste verschillen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Anonymous waarschuwt voor Wereldoorlog 3

Anonymous, de anonieme hackersgroep die vooral op Twitter van zich laat horen, waarschuwt voor een nieuwe Wereldoorlog. Maar deze oorlog zal niet zoals alle andere oorlogen zijn, zegt Anonymous. Deze keer zal het snel en efficiënt gebeuren, maar met enorme gevolgen voor de economie en het politieke landschap.

Volgens Anonymous lopen de spanningen tussen de VS en Noord-Korea te hoog op. Er zijn sterke signalen dat een nieuwe Wereldoorlog op til is, maar die niet in de media bekendgemaakt worden, laat Anonymous weten. De betrokken landen, Noord-Korea – Zuid-Korea en de Verenigde Staten, bewegen zich strategisch naar een nieuwe oorlog.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Rijksten ter wereld geven 0,004% van hun fortuin om volgende financiële crisis te voorkomen

Een aantal investeerders en filantropen – waaronder Bill Gates, Jeff Bezos, Mike Bloomberg en Pete Peterson – hebben een bedrag van 10 miljoen dollar ter beschikking gesteld van het Program on Financial Stability van de Yale University.

Het project moet de nodige maatregelen uitwerken om een volgende financiële crisis te voorkomen of minstens efficiënt te kunnen kanaliseren.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Lenen, lenen, lenen

Canada kampt met een enorme huizenbubbel. Nu daar de grootste hypotheekverstrekker in zwaar weer is geraakt, neemt de nervositeit toe.

Home Capital Group, de grootste hypotheekverstrekker van Canada, verkeert in grote moeilijkheden. 'Die Home Capital Group, die gaat er wel aan', verwacht BNR-macro-econoom Kees de Kort. 'Als eenmaal het vertrouwen in de financiële instellingen onder druk komt te staan, dan is mijn ervaring dat het einde in zicht is. Er worden wat reddingsoperaties georganiseerd, gaat allemaal niet lukken, vertrouwen is belangrijk.'