EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1276 tot 1280
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

TA Zilver Analyse Roy | 2017 - week 41

html table is no longer supported. See https://policies.yahoo.com/us/en/yahoo/terms/product-atos/yql/index.htm for YQL Terms of Use

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Cryptomarkt in maand tijd met 50% gestegen

Weet u nog? Vorige maand? De cryptomarkt maakte een enorme duikvlucht naar beneden, omdat China bekend had gemaakt dat het een verbod op Initial Coin Offerings (ICO’s) zou doorvoeren. Nadat ook nog het bericht kwam dat bitcoin- en cryptobeurzen gesloten zouden worden, was de tendens zeer negatief. De prijs van één bitcoin viel terug tot onder de $3000,-. De bitcoinprijs is inmiddels weer boven de $4500, ofwel zo’n €3885,-.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Nog één week om oude munt van één pond uit te geven

Over één week verdwijnen de oude Britse munten van één pond uit roulatie. Daarna zijn ze nog wel inwisselbaar in de banken, maar winkels zullen het recht hebben om het geld te weigeren. De oude ronde pond wordt vervangen door nieuwe hoekige munten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Historicus: Met dit stappenplan kunnen we Europa redden van de ondergang

‘Komende jaren worden beslissend voor onze toekomst’

‘Komende jaren worden beslissend voor onze toekomst’

De inmiddels veel gelezen Duitse historicus, journalist, wetenschapper en financieel adviseur Jürgen Fritz heeft een helder en realistisch stappenplan gepresenteerd waarmee zijn thuisland en heel Europa van de ondergang door massa immigratie en islamisering kunnen worden gered. ‘Duitsland en Europa, onze onvergelijkelijke cultuur, democratie en rechtstaat, onze grond-, burger- en mensenrechten worden ernstig in hun langdurige bestaan bedreigd. Hoe kunnen wij deze unieke verworvenheden, alles wat ons lief is, redden en voor de lange termijn zeker stellen?’

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Chinees ‘kommetje’ geveild voor 32 miljoen euro

Bij het veilinghuis Sotheby’s in Hongkong is een antieke Chinese kom voor recordbedrag van 38 miljoen dollar verkocht. De kom is een duizendtal jaar oud en zou afkomstig zijn van één van de vijf grote Wu Da Ming Yao, de keramiekproducenten die als toeleverancier van het keizerlijk hof van de Song-dynastie mochten optreden.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs