Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 12751 tot 12755
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 juli 2015

Griekenland wil op valreep toch nieuwe bail-out

Vandaag voor middernacht moet Griekenland €1,5 miljard terug betalen aan het IMF. Hoewel Minister van Financiën Yanis Varoufakis eerder deze week liet ontvallen dat Griekenland deze terugbetaling niet zal voldoen, blijkt Eerste Minister Alexis Tsipras alsnog een laatste wanhoopsdaad te verrichten, aldus Business Insider.

Eerder had Europees Commissie voorzitter Jean-Claude Juncker nog een helpende hand toegestoken naar de Griekse regeringsleiders. Hoewel de Grieken dit voorstel in eerste instantie afwezen, ziet het er naar uit dat Tsipras alsnog van gedacht lijkt te veranderen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 juli 2015

Waarom Jim Rogers wegblijft van goud

De legendarische investeerder Jim Rogers zou niet raar opkijken als aandelen uit de Verenigde Staten zullen dalen. Sterker nog, hij gaat ervan uit dat ze gaan dalen.

In een interview met MarketWacth zei Jim Rogers vorige week dat hij zijn handen afhoudt van aandelen uit de Verenigde Staten. Anderzijds ziet hij juist kansen in de Aziatische markten, waaronder Japan, Rusland en China.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Brit wil Griekenland redden via crowdfunding: al 185.000 euro in het laatje

Een 29-jarige Brit heeft een crowdfundingcampagne op poten gezet om Griekenland te redden. "Ik heb het gehad met die aanstellerige politici. Het is nu aan het Europese volk om de Grieken te helpen", aldus Thom Feeney.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

10 gewoontes om de betere belegger te worden

Business Insider publiceerde een lijst met 24 gewoontes om te leren zodat je iedere dag steeds slimmer wordt. Bij Slim Beleggen hebben we 10 gewoontes gevonden die van u de betere belegger kunnen maken. Wie veel leest, bijleert via video’s en zijn favoriete financiële bron regelmatig raadpleegt (Slim Beleggen dus …) zal op termijn de betere belegger worden.

Maar daar blijft het niet bij, deel je kennis met anderen, pas je kennis toe, schrijf op wat je moet doen en vooral wat je niet mag doen en praat met interessante mensen binnen je interesse sfeer (opnieuw Slim Beleggen dus …). Ten slotte moet je je inschrijven op nieuwsbrieven om je de betere belegger te maken … zoals die van Slim Beleggen bijvoorbeeld.

Dit is alvast de infographic van 24 gewoontes die je slimmer maken, we hebben er 10 aangevinkt die van toepassing zijn om de betere belegger te worden …

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Toch weer onderhandelingen: Tsipras wil tweejarig steunpakket en afboeking Griekse staatsschuld

De Griekse regering wil een nieuw tweejarig steunpakket dat loopt via het Europese noodfonds ESM om de financiële behoeften van het land volledig af te dekken, in combinatie met een herstructurering van de Griekse schuldenlast.

Dat heeft het kantoor van de Griekse premier Alexis Tsipras dinsdag bekendgemaakt.

Volgens Athene blijft Griekenland aan de onderhandelingstafel en zal tot het laatste moment worden gezocht naar een oplossing van de schuldencrisis, met als uiteindelijke doel in de eurozone te blijven. Tsipras heeft eerder altijd gezegd geen nieuw steunpakket te willen.