Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 12771 tot 12775
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Kijk eens naar Portugal....

Alle aandacht gaat momenteel uit naar Griekenland. Maar hoe staat het met dat andere Zuid-Europese land dat ook voor faillissement behoed moest worden? Is Portugal werkelijk het succesverhaal dat het op de financiële markten lijkt te zijn? Lees de column van Hendrik Oude Nijhuis.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Beurzen zakken iets verder weg’

De effectenbeurs aan het Amsterdamse Damrak zakt dinsdag naar verwachting nog iets verder weg na de stevige verliezen van maandag. Ook de andere aandelenmarkten in Europa zullen waarschijnlijk met verliezen openen. De Griekse schuldenkwestie blijft de gemoederen bezighouden nu een vertrek van Griekenland uit de eurozone steeds dichterbij komt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Chinese beurscrash gaande, reeds 20% verlies

Waar ondertussen nabij huis de Griekse saga volop in het nieuws is, is een zware correctie gaande op de Chinese beurzen. Bij verdere besmetting dreigen wereldwijde problemen te ontstaan.

Sinds vorige week lijkt de scherpe daling de op de Shanghai Composite Index niet enkel een kleine correctie te zijn maar het begin van een veel grotere en scherpe correctie voor lange tijd. De benchmark index maakt duidelijk dat het begin van een bear market is aangebroken.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Bitcoin koers stijgt vier procent in één week, omdat Griekenland? (deel 2)

Schreven we recent nog dat de gestegen Bitcoin koers van de vorige week waarschijnlijk (nog) niet te wijten was aan Bitcoin kopende grieken? CNN denkt daar anders over want vandaag melden ze dat Grieken de laatste dagen toch flink aan het inkopen zijn. Volgens CNN Wordt Bitcurex bestookt met griekse mails, is het aantal grieken dat op Bitcoin.de handelt met 1000% gestegen en zelfs in Shanghai kloppen de Grieken blijkbaar aan. Lees het hele verhaal op CNN Money.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juni 2015

Donald Trump ontslagen als tv-presentator na racistische opmerkingen

Zakenman en presidentskandidaat ligt eruit bij de Amerikaanse omroep NBC. Na een tirade van Trump over de Latijns-Amerikaanse bevolking in de Verenigde Staten verbreekt het station de zakelijke banden met de flamboyante miljardair.

Dat is zakelijk slechts nieuws voor Trump. Hij is eigenaar van de Miss USA en Miss Universe-verkiezingen, die tot nu toe op NBC werden uitgezonden. Maar dat is verleden tijd. Ook mag Trump niet meer terugkeren als presentator van de realityshow ‘The Apprentice’, schrijft Quartz.