EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12781 tot 12785
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Europa probeert een grote hoop schulden te verbergen

De laatste weken waren we bijna getuigen geweest van een historische gebeurtenis: de zogenaamde Grexit. Maar de Grieken gingen alsnog overstag. Moesten ze voet bij stuk gehouden hebben, zou 75 % van hun schulden afgeboekt worden. Duitsland zou € 90 miljard verliezen en de rest van de eurozone € 250 miljard. Maar er schuilen nog meer Europese schulden dan op het eerste zicht lijkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

De week van Bitcoin #83: Een kijkje in het brein van Andreas Antonopoulos

In deze "week van Bitcoin" hebben Paul Buitink en zijn co-host Jop hartog het genoegen om bij te kunnen praten met Andreas Antonopoulos. De uit Griekenland afkomstige Andreas is een bezig baasje en vurig voorstander van cryptocurrencies zoals Bitcoin. Ze schreef hij al een boek over Bitcoin (gratis te downloaden) is hij medeoprichter van een bedrijf gericht op beveiligings-oplossingen voor crypto-currencies en is hij overal en nergens te vinden om te praten over Bitcoin.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

China snoert westerse banken de mond

Het meest kwalijke aan de crash in China is het verlies van geloofwaardigheid van de lokale autoriteiten, zo stelde strateeg Albert Edwards eerder deze maand al. Die waren tot op heden immers nog transparant en succesvol vergeleken bij hun westerse collega’s.

Nu haakt ook Ambrose Evans-Pritchard van The Telegraph op deze gedachte in. Maandag zetten de Chinese beurzen het grootste dagverlies sinds 2007 neer. De Communistische Partij verliest de grip op de zaak nadat het een serie enorme bubbels creëerde in vastgoed, bedrijfsinvesteringen en nu dus aandelen, zo stelt de commentator.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Heropening Griekse aandelenbeurs nadert

De heropening van de aandelenbeurs en andere financiële markten in Athene is een stap dichterbij gekomen. De Europese Centrale Bank (ECB) heeft ingestemd met voorstellen die de heropening mogelijk moeten maken, zo liet een woordvoerster van de beurs in Athene dinsdag weten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Domper voor Poetin: China zet gasdeal op laag pitje, Europa blijft cruciaal voor Russen

Rusland zou maar wat graag meer aardgas aan China slijten, als tegenwicht voor de dominante Europese markt. Maar de Chinezen lijken toch zo hun bedenkingen te hebben.

Het leek een geostrategische meesterzet tijdens de Oekraïne-crisis van 2014. De Russische president Vladimir Poetin sloot met zijn Chinese collega Xi Jinpin kort achter elkaar twee grote gasdeals.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs