EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12781 tot 12785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2015

Hier gaan we... Ook de Basken willen een referendum

Iñigo Urkullu, de lehendakari of president van het Baskenland, heeft de Spaanse regeringsleider Mariano Rajoy gewaarschuwd 'dat die ook een probleem in het Baskenland heeft.’

Iñigo Urkullu, de lehendakari of president van het Baskenland, heeft de Spaanse regeringsleider Mariano Rajoy gewaarschuwd 'dat die ook een probleem in het Baskenland heeft.’

Tijdens de viering van de Alderdi Eguna (Dag van de Partij) verweet hij de Spaanse regeringsleider ‘stappen terug’ te zetten en de akkoorden van Gernika, die voorzien in een decentralisering van de macht in Madrid en haar geleidelijke transfer naar Bilbao, niet na te komen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2015

Wordt Bitcoin het geld van de toekomst, of is dat het al?

Reizend naar Paul Buitink's evenement reinvent.money had ik de tijd om te te observeren hoe mensen geld gebruiken. Wat me vooral opviel is dat iedereen geld gebruikt zonder erbij na te denken, geld is zo'n vanzelfsprekend iets dat we er niet bij stil lijken te staan wat geld is, hoe het werkt en of het beter of anders kan. Paul Buitink heeft zich daar waarschijnlijk ook over verbaasd en daarom weer dit evenement georganiseerd. Maar misschien is het geld van de toekomst er al?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2015

Aantal jongeren met betaalde baan neemt toe

Het aantal jongeren met een betaalde baan neemt toe en de werkloosheid onder de jeugd neemt af.

Het aantal jongeren met een betaalde baan neemt toe en de werkloosheid onder de jeugd neemt af.

In het tweede kwartaal waren er 629.000 jongeren aan het werk, 21.000 meer dan een jaar eerder. De jeugdwerkloosheid nam tegelijkertijd af van 9,9 naar 8,2 procent.

Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag publiceert. Het gaat om jongeren van 15 tot 27 jaar die geen onderwijs volgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2015

Brent Cook: maak 10 keer je geld in de volgende grondstoffenbull

Nevsun Resources: +8.900%. Virginia Mines: +3.500%. Altius Minerals: +10.000%. First Quantum: +21.000%, oftewel 210 keer over de kop. Dat zijn de fantastische rendementen die de eerste jaren na de millenniumwisseling te behalen waren. Tenminste, voor degenen die dapper genoeg waren dezelfde aandelen te kopen die eerst tot 99% waren gedaald in de voorafgaande, slopende bearmarkt.

Brent Cook, bekend exploratiegeoloog en beursvolger, kocht weliswaar niet precies de bodem noch verkocht hij precies de top. Maar hij zat wel in al deze bedrijven tijdens die hausse. Cook bekent dat hij ook niet weet waar ditmaal de bodem ligt. Maar hij legt in een presentatie op de Sprott Resource Conference uit dat grondstoffen nu eenmaal cyclisch zijn. En dat het niet de vraag is of we deze rendementen weer gaan zien, maar wanneer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 september 2015

Inflatie weer onder nul

Voor wie nog een bewijs moest hebben voor het falen van de huidige kwantitatieve versoepeling op monetair vlak: De inflatie blijft laag, nu zelfs weer onder nul.

De Duitse en Spaanse inflatie is in september veel sterker afgenomen dan eerst door ECB-economen gedacht werd, zo weet DeTijd. De Duitse inflatie is naar -0,2 procent gegaan, terwijl in Spanje er ondertussen een deflatie van 1,2 procent heerst.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs