EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12786 tot 12790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Saoedi-Arabië voelt lage olieprijs en neemt een bijzondere maatregel

De lage olieprijs begint nu ook serieuze gevolgen te krijgen voor de rijkste olielanden. Zo neemt Noorwegen momenteel maatregelen om ontstane tekorten in te dammen. En in Saoedi-Arabië worden de duimschroeven aangedraaid. Het land roept een speciaal bureau in het leven om de grote overheidsuitgaven in te perken.

Het rijke Saoedi-Arabië worstelt met de lage olieprijs. Het land stevent – voor het eerst sinds zes jaar – af op een begrotingstekort. Om de begroting weer op orde te krijgen, neemt het land nu een bijzondere maatregel: er wordt een speciale organisatie opgetuigd om de budgetten van ministeries, gemeenten en provincies te controleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Raad van Bestuur van de ECB sprak enkele uren voor belangrijke besluiten met banken en vermogensbeheerders

Uit de agenda’s over 2014 en 2015 van de zes leden van de Raad van Bestuur van de ECB blijkt dat zij regelmatig afspraken hebben met medewerkers van banken en vermogensbeheerders, slechts dagen en soms zelfs enkele uren voordat de ECB belangrijke beleidsbeslissingen neemt. De Raad bestaat uit president Mario Draghi, vice-president Vítor Constâncio en directieleden Benoît Cœuré, Sabine Lautenschläger, Yves Mersch en Peter Praet.

De afspraken die Benoît Cœuré en Yves Mersch hadden met medewerkers van UBS op de dag voor een beleidsvergadering over de rente in september 2014 zijn op zijn minst verwarrend te noemen. Cœuré ontmoette daarnaast ook mensen van BNP Paribas en BlackRock.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Standard Chartered schrapt duizenden banen

De Britse bank Standard Chartered zet zwaar het mes in zijn personeelsbestand. Het financiële concern wil tot eind 2018 15.000 banen schrappen op een totaal van circa 86.000, zo bleek dinsdag.

De Britse bank Standard Chartered zet zwaar het mes in zijn personeelsbestand. Het financiële concern wil tot eind 2018 15.000 banen schrappen op een totaal van circa 86.000, zo bleek dinsdag.

StanChart voert de ontslagronde uit als onderdeel van een enorm kostenbesparingsprogramma. Tegelijkertijd gaat het op de financiële markten, door nieuwe aandelen uit te geven, omgerekend ruim 4,6 miljard euro ophalen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Ron Paul: Federal Reserve heeft de controle verloren

Simon Black van Sovereign Man sprak onlangs met oud-congreslid Ron Paul over de onmacht van centrale banken en het vastlopen van een geldsysteem dat gebaseerd is op steeds meer schulden. In het gesprek van ruim een kwartier legt Ron Paul uit dat het geldsysteem compleet ontspoord is nadat in 1971 de koppeling tussen de dollar en goud werd losgelaten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 3 november 2015

Jobmotor slaat aan: 10.000 nieuwe banen

Na vier moeilijke jaren slaat de private jobmotor in ons land opnieuw aan. In de eerste zes maanden van dit jaar zijn er in de privésector 10.000 banen bijgekomen, leren cijfers van het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR) waarover de krant De Tijd vandaag schrijft. Het is van begin 2011 geleden dat onze bedrijven nog zo veel jobs hebben gecreëerd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs