EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12786 tot 12790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 20 september 2015

Rentebesluit Fed niet unaniem

Het besluit van de Federal Reserve (Fed) om te wachten met de verhoging van de belangrijkste rentetarieven kon niet rekenen op steun van alle tien leden van het overkoepelende orgaan van centrale banken in de Verenigde Staten.

Het besluit van de Federal Reserve (Fed) om te wachten met de verhoging van de belangrijkste rentetarieven kon niet rekenen op steun van alle tien leden van het overkoepelende orgaan van centrale banken in de Verenigde Staten.

President Jeffrey Lacker van de centrale bank in Richmond trad zaterdag naar voren als dissident. Hij denkt dat de Amerikaanse economie inmiddels sterk genoeg is om de rente te verhogen.

De Fed besloot donderdag het historisch lage renteniveau van 0 tot 0,25 procent te handhaven. Fed-voorzitter Janet Yellen zei in een toelichting dat de tijd nog niet rijp was voor een renteverhoging, gezien recente economische en financiële ontwikkelingen die de groei van de Amerikaanse economie kunnen beknotten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 20 september 2015

Goudprijs naar $1200 - $1300 volgens JP Morgan

Goudprijs zaal komende jaren stijgen volgens onderzoek van JP Morgan.

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 19 september 2015

Jongste generatie superrijken krijgt financieel advies liefst van robots

Voor de bijna één miljoen nieuwe miljonairs die vorig jaar wereldwijd werden geteld, is het vergroten van hun kapitaal vaak de eerste prioriteit. Maar terwijl vorige generaties miljonairs de diensten van een goede financiële adviseur onontbeerlijke achten, is het voor de nieuwe generatie superrijken steeds normaler om robots om raad te vragen. Dat blijkt uit een studie van de bank RBC en het onderzoeksbureau Capgemini.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 19 september 2015

China laadt zich tegen bodemprijzen vol met olie

De lage olieprijs. Hoofdpijn bij de Saoedi’s, Poetin zweet peentjes, Venezuela slaakt een hulpkreet en de Nigeriaanse de centrale bank roept op om vooral niet in paniek te raken. Maar de Chinezen lachen, als op een na grootste olieconsument, in hun vuistje. Al heel 2015 is het uitverkoop op de oliemarkt. En China maakt daarvan gebruik om flink te hamsteren.

In de eerste zeven maanden van dit jaar kochten de Chinezen elke dag een half miljoen vaten meer dan hun directe verbruik. Allemaal voor de opbouw van de strategische oliereserves. Die aankopen helpen de oliemarkt te ondersteunen, aldus het Center on Global Energy Policy van de Columbia University. De Chinezen zijn prijsbewust: ze blijken de olie-aankopen met name op te schroeven na prijsdalingen. Dat maakt de kans klein dat Brent-olie onder $ 30 per vat zakt, zo stelt het Center.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

Moody's verlaagt kredietoordeel Frankrijk

De Franse economie blijft kwakkelen en zal dat waarschijnlijk nog de rest van dit decennium blijven doen. Dat schrijft kredietbeoordelaar Moody's in een vrijdag gepubliceerd rapport. 

De Franse economie blijft kwakkelen en zal dat waarschijnlijk nog de rest van dit decennium blijven doen. Dat schrijft kredietbeoordelaar Moody's in een vrijdag gepubliceerd rapport. 

In het rapport wordt het het kredietoordeel over de tweede economie van de eurozone met één stap verlaagd van Aa1 naar Aa2.

De Franse economie groeit slechts langzaam en de staatsschuld neemt niet noemenswaardig af. Daarin valt voorlopig geen wezenlijke verandering te verwachten, aangezien de concurrentiepositie de afgelopen jaren is verslechterd en de werkloosheid structureel te hoog is. Daar komt bij dat de politieke situatie hervormingen die de economie sterker kunnen maken in de weg staat. Vooral de rigide arbeidsmarkt is een punt van zorg.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs