EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12791 tot 12795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Olieproductie Rusland hoogst sinds val Sovjet-Unie

Rusland trekt zich weinig aan van de lage olieprijzen en heeft in september zijn olieproductie verhoogd naar het hoogste niveau sinds de val van de Sovjet-Unie. 

Dat blijkt uit cijfers die het Russische energieministerie vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

VS krijgt schuldenplafond weer in vizier

De Amerikaanse overheid kan vanaf begin november haar rekeningen niet meer betalen als het Congres niet voor die tijd besluit om het schuldenplafond te verhogen.

Daarvoor heeft de Amerikaanse minister van Financiën Jack Lew gewaarschuwd in een brief aan de politieke leider van de Republikeinen.

Volgens Lew wordt het huidige schuldplafond waarschijnlijk rond 5 november bereikt. Zonder aanpassing kan de overheid dan geen geld meer lenen, waardoor de bodem van de schatkist snel in zicht zou komen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Amazon gaat de strijd aan met Google en Apple

Amazon stookt het vuurtje op in zijn strijd met Apple en Google. Amazon zal geen Apple TV en Chromecast apparatuur meer gaan verkopen op zijn webshop.

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Dalende grondstoffen hebben vreemd genoeg negatief gevolg voor industrie India

Waar dalende grondstofprijzen over het algemeen een voordeel zijn voor landen als India lijkt nu net het omgekeerde te gebeuren. Door de hoge import van onder andere olie om te voldoen aan de energiebehoeften is een daling een direct voordeel voor de Indiase economie, welke echter niet meer compenseert met de dalende waarde van de export.

Circa 35% van de exportproducten in India is gelinkt aan petroleumproducten, goudverwerking, juwelen, ijzer en staal. In normale omstandigheden zou een gedaalde importprijs een voordeel moeten zijn voor deze industrietakken, echter door de gedaalde prijs van de afgewerkte producten is dit voordeel eveneens verdwenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2015

Is de Derde Wereldoorlog woensdag begonnen?

Met deze wat apocalyptische titel bericht de Franse journalist Vincent Jauvert van het Franse magazine L’Obs over twee ogenschijnlijk los van elkaar staande evenementen, die globale gevolgen dreigen te hebben. Jauvert refereert tevens naar de op het eerste zicht weinig relevante moord op aartshertog Frans Ferdinand in Sarajevo in 1914. Eén maand later was W.O. I een feit.

[De huidige evenementen]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs