Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 12826 tot 12830
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 juli 2015

Atoomakkoord met Iran drukt olieprijzen

De olieprijzen daalden dinsdag na berichten over een akkoord tussen Westerse landen en Iran over diens atoomprogramma.

Het akkoord kan leiden tot een hogere olieproductie in het land dat ooit de op een na grootste producent was binnen OPEC, terwijl het aanbod op de oliemarkt al groter is dan de vraag.

De prijs van een vat Amerikaanse olie daalde rond 10.00 uur met 2 procent tot 51,17 dollar, Brentolie werd 1,7 procent goedkoper op 56,85 dollar per vat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 juli 2015

Ook beurs in Athene blijft gesloten

De aandelenbeurs in Athene blijft in navolging van de Griekse banken in ieder geval tot en met morgen gesloten. Dat werd vandaag bekendgemaakt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 juli 2015

Luc Coene: "Ik vraag me af of een grexit niet beter was"

Luc Coene, eregouverneur bij de Nationale Bank, is er niet van overtuigd dat het akkoord tussen Griekenland en zijn schuldeisers, dat gisteren werd gesloten, het beste is voor Griekenland. Een grexit zou de Griekse economie sneller doen herstellen, stelt Coene in De Tijd.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 14 juli 2015

BNR nieuwsradio is benieuwd naar de Bitcoin koers, Griekenland en speculanten.

De Bitcoin koers heeft gisteren een scherpe daling laten zien van ongeveer 6% de koers ging daarmee van ongeveer 280 naar 255 euro. De koers echter heeft de afgelopen maand een sterke stijging laten zien van bijna 30% van ongeveer 200 naar 280 euro. Als de prijs hard stijgt of daalt dan is er blijkbaar iets aan de hand en dus vroeg BNR nieuwsradio mij of de griekse kwestie de koersfluctuaties veroorzaakt of dat er iets anders achter zit. Je kan hier het audiofragment beluisteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 juli 2015

Rusland vervangt Westen door miljarden uit Midden-Oosten

Waar blijft Rusland het geld halen? Dit is de vraag die door Griekenland enige tijd op de achtergrond verdween maar nog steeds een actueel thema is. Het lijkt er sterk op dat Rusland een nieuwe partner gevonden heeft in plaats van de Chinezen. Een partner die eveneens kapitaalkrachtig is en miljarden wenst te investeren in de Russische economie.