EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12826 tot 12830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Column Kees de Kort | Langzaam maar zeker het moeras in

De economie klapt niet in elkaar, maar zakt langzaam weg. De monetaire autoriteiten kunnen niet veel meer doen, en politici doen liever ook niks, stelt BNR's macro-econoom Kees de Kort vast.

De Japanse gezinsinkomens en gezinsbestedingen dalen. “Hoe je het ook draait of keert: dat is in de wereld die Kees heet, en ik hoop in de wereld die Diana (Matroos, red.) heet, geen herstelverhaal.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

FIOD pakt vermoedelijke zwartspaarders

De FIOD heeft de afgelopen week elf vermoedelijke zwartspaarders opgepakt. Ze maakten gebruik van betaalkaarten van een buitenlandse rekening, maar gaven geen buitenlands vermogen op bij hun belastingaangiften.

De verdachten komen uit de omgeving Haarlem, Rotterdam en Eindhoven, Leiden en uit Zoetermeer. De mannen en vrouwen van overwegend in de zestig en zeventig jaar oud worden verdacht van witwassen en belastingfraude.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Venezuela moet goud verkopen om schulden te betalen

Het door hyperinflatie getroffen Venezuela heeft steeds meer moeite om haar schulden aan het buitenland te betalen. De centrale bank heeft bijna geen valutareserves meer en moet daarom de goudvoorraad aanspreken om aan haar betalingsverplichtingen te kunnen voldoen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

Geen verandering in stimuleringsbeleid Bank of Japan

Japan worstelt al decennialang met zwakke economische groei en te lage inflatie. Ondanks de implementatie van diverse stimuleringsmaatregelen, lukt het nog altijd niet om de doelstelling van 2 procent inflatie ook maar enigszins te benaderen. Sommige analisten hadden daarom deze week extra stimuleringsmaatregelen verwacht, maar de Bank of Japan besloot vandaag om het huidige beleid niet te wijzigen.

Geen extra stimulering in Japan. Wel wordt het huidige verruimingsbeleid, een belangrijk onderdeel van Abenomics, voortgezet. Op de persconferentie na afloop van de vergadering zei voorzitter Haruhiko Kuroda dat er geen nieuwe maatregelen zijn besproken. Ook gaf hij dat de lage energieprijzen debet zijn aan het uitblijven van inflatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2015

TTIP-haters opgelet! 4 dingen die Amerika beter doet dan Europa

Niet alle Europeanen staan te juichen bij de mogelijkheid dat vastgoedtycoon Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten wordt. Foto EPA

Niet alle Europeanen staan te juichen bij de mogelijkheid dat vastgoedtycoon Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten wordt. Foto EPA

De onderhandelingen die moeten leiden tot een nieuw handelsverdrag tussen Europa en de Verenigde Staten zorgen voor een hoop argwaan bij Europese actiegroepen. Dat neemt niet weg dat er ook dingen zijn in Amerika waar Europa een voorbeeld aan kan nemen: van de aanpak van sjoemeldiesels tot het straffen van frauderende bedrijven.

Het is niet moeilijk om het morele superioriteitsgevoel van Europeanen te strelen met een lijstje van ‘enge dingen uit Amerika’. Genetisch gemanipuleerde mais! Ongebreidelde privatisering van publieke diensten! Donald Trump!

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs