EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12836 tot 12840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 september 2015

Dit bedrijf brengt ons op de rand van nieuwe financiële crisis

In 2008 bracht het faillissement van Lehman Brothers ons aan de rand van een financiële catastrofe. Op het nippertje werd voorkomen dat ons hele financiële systeem instortte. Nu, zeven jaar later, riskeren we dit opnieuw mee te maken.

Glencore, de Zwitserse Grondstoffengigant, verloor vandaag 23% van zijn marktwaarde! Er wordt gevreesd dat het bedrijf zijn kredietrating zal worden verlaagd tot ‘junk’.

Dat is bijzonder problematisch voor het handelshuis. Want Glencore heeft niet alleen mijnen en landbouwgronden, de firma heeft een grote financiële poot.

De Zwitserse firma handelt in een groot aantal grondstoffen: steenkool, aardolie, aluminium, koper, katoen, suiker… en ga zo maar door.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 september 2015

4 tips om uw financiële toekomst te verbeteren

Beleggen in aandelen zorgt voor welvaart op lange termijn. Maar ook op korte termijn moeten we onze financiën op orde zetten. Motley Fool vroeg aan enkele auteurs welke hun favoriete tip is om hun persoonlijke financiële toekomst op orde te brengen.

Dit zijn hun verhalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 september 2015

Grondstofsector drukt Europese beurzen

De Europese effectenbeurzen zijn maandag met forse verliezen de handel uitgegaan. Vooral de grondstoffensector zorgde voor een negatieve teneur. Aanleiding was een negatief analistenrapport over mijnbouwer en grondstoffenhandelaar Glencore. In het kielzog van de in Londen genoteerde gigant gingen ook sectorgenoten onderuit. Verder kreeg automaker Volkswagen weer klappen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 28 september 2015

Poolse regering verloot auto's en laptops bij inleveren kassabonnetje

De Poolse overheid hoopt dat Polen dankzij de loterij bij hun aankopen vaker om een bonnetje vragen, zodat winkeliers gedwongen worden om netjes belasting te betalen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 28 september 2015

28 september: gekibbel binnen ECB over geldpers en 6 andere dingen die je moet weten

Moet de Europese Centrale Bank de geldpers nog harder aanzetten? Binnen het bestuur is er onenigheid. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs