EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12841 tot 12845
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Waarom short gaan op de euro niet per se een goed idee is

Nu de euro in waarde daalt tegenover de dollar, staat beleggers die short zijn op de euro toch de nodige problemen te wachten, zo stelt althans een handelaar.

Nu de euro in waarde daalt tegenover de dollar, staat beleggers die short zijn op de euro toch de nodige problemen te wachten, zo stelt althans een handelaar.

ā€˜Bijna iedereen op Wall Street haat de euro momenteel en iedereen is ervan overtuigd dat de euro en dollar richting pariteit zullen bewegenā€™, zei Boris Schlossberg van BK Asset Management tegenover Cnbc. ā€˜Dit kan natuurlijk ook goed zo zijn, maar ik denk dat voor de euro en dollar naar pariteit gaan nog veel shortbeleggers, vooral degene die zelfvoldaan zijn ingestapt, getroffen zullen worden.ā€™

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Onderhandelingen over derde steunpakket Grieken starten maandag

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn geldschieters over het derde steunpakket dat het land in het vooruitzicht is gesteld, zullen maandag definitief aanvangen. Dat meldde een Griekse ambtenaar vandaag, nadat een eerdere afspraak om logistieke redenen niet door was gegaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

De slimme stad zal alles over je weten

Wereldwijd investeren gemeentebesturen miljoenen dollar om een intelligente stad te creƫren, waarbij internet en andere geconnecteerde toepassingen worden ingeschakeld om een super-efficiƫnte infrastructuur te creƫren die een optimale organisatie toelaat en het welzijn van de bevolking ondersteunt. Dat betekent echter ook dat de intelligente stad uiteindelijk alles over zijn inwoners en bezoekers zal weten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Rusland heeft het financiƫle mes op de keel

Ambrose Evans-Pritchard van de Telegraph is na een rapportage-marathon weer terug uit Griekenland. En hij gaat direct in de hoogste versnelling door. Want er zijn meer zorgwekkende ontwikkelingen wereldwijd. Na China neemt hij nu Rusland onder de loep.

Daar is de situatie vrij simpel: Rusland zette het afgelopen decennium grof in op de grondstoffenhausse. Dat zorgde voor een te sterke roebel. Waardoor de maakindustrie geen kans had om te concurreren met het buitenland. En er nu geen economische basis meer is om de olieklap op te vangen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

ā€œGoud kan onder de 1000 dollar zakkenā€

Jeffrey Currie van Goldman Sachs stelt dat het ergste nog moet kommen voor goud. De recente dalingen zijn volgens hem waarschijnlijk dus nog niet alles. Het zou hem niet verbazen als de goudprijs voor het eerst tot sinds 2009 weer onder de 1000 dollar per ounce zakt.

ā€˜Met een positievere outlook voor de dollar, en de steeds kleiner wordende kans op een waardedaling voor de munt, wordt de vraag naar goud als belegging om te diversifiĆ«ren tegenover de Amerikaanse dollar steeds minder belangrijkā€™, zei Currie tegenover Bloomberg. Currie adviseerde beleggers overigens al in 2013 om het edelmetaal te verkopen, vlak voor de grootste prijsdaling in 3 decennia.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs