EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1286 tot 1290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

1 wallet bezit bijna 13 miljard Stellar Lumens, goed voor $4 miljard

Satoshi Nakamoto bezit zo’n 1 miljoen Bitcoins. Voormalig Ripple CEO Chris Larsen heeft 5,19 miljard XRP in eigen bezit. Het is niet ongewoon in de cryptowereld dat een groot aantal tokens geconcentreerd zit. Ook bij Stellar Lumens. Zo zou er een wallet zijn die 2/3 van de tokens in circulatie bezit, aan de huidige koers goed voor $4 miljard.

Don Reign, CEO van Reign Forex; tweette recent dat er 1 wallet is die meer dan 12 miljard tokens bevat van Stellar Kumens. Dit is meer dan 70% van alle tokens in circulatie. De totale hoeveelheid XLM tokens staat op meer dan 103 miljard. Hiervan maakt de wallet ‘slechts’ minder dan 8% uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

Duitse rechter snoeihard voor dieselmotoren: doodsklap in de bakermat

Dieselmotoren wankelen. In Duitsland heeft een hoge rechtbank in Leipzig een duidelijk standpunt genomen: steden als Stuttgart en Düsseldorf mogen de vervuilende motoren volledig bannen uit hun centrum. En het gaat hier niet om 'oude' motoren: tot Euronorm 5 wordt alles verboden. Het betekent een enorme shift in de bakermat van de dieselmotor.

Deze week sprong de prijs voor benzine in België voor het eerst onder die van diesel. Niet toevallig: de regering heeft doelbewust de afgelopen jaren systematisch de taksen op diesel verhoogd, en zo de prijs duurder gemaakt, terwijl benzine veel minder snel duurder werd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

'Uitvinder' bitcoin beschuldigd van miljardendiefstal bij overleden zakenpartner

Craig Wright, de man die een tijdje beweerde dat hij Satoshi Nakamoto was, de mysterieuze uitvinder van de bitcoin, heeft een gigantische schadeclaim aan zijn broek. Die werd ingediend door de broer van zijn overleden zakenpartner. Wright zou cryptomunten ter waarde van miljarden dollars gestolen hebben.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Rabobank lijkt actief aan de slag te gaan met cryptocurrencies

De Rabobank is begonnen met een nieuw project genaamd ‘Rabobit’. Ze beginnen naar eigen zeggen met deze proef om te zien of er interesse in is. Ze brengen het als ‘An integrated cryptocurrency wallet at Rabobank’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Een dalende dollar zou goed nieuws zijn voor de goudprijs…

De dollar verkeert op dit moment in zwaar weer. Al ruim een jaar staat de grootste munt ter wereld onder druk en volgens heel wat analisten gaat daar in de nabije toekomst geen verandering in komen. Een dalende dollar zou overigens erg goed nieuws kunnen betekenen voor de goudprijs.

Volgens analist J.C. Parets, van All Star Charts, is er een spannende tijd aangebroken. De Amerikanen liepen tijdens de afgelopen jaren voorop als het gaat om het herstel van de economie, maar steeds meer andere economieën zijn bezig met een dappere inhaalrace. Zo is bijvoorbeeld de groei in de Eurozone in een hogere versnelling beland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs