EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12856 tot 12860
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Berlusconi: Poetin heeft me gevraagd als minister van Economische Zaken

De Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi wil minister van Economische Zaken van Rusland worden. President Vladimir Poetin heeft hem die post aangeboden, evenals een Russisch paspoort.

Dit beweerde Berlusconi althans in een toespraak voor parlementariërs van zijn partij Forza Italia (Hup Italië), meldde de krant La Stampa donderdag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Griekse overheidsuitgaven dalen sterk

De Griekse overheidsuitgaven zijn in de eerste jaarhelft teruggevallen tot 23,2 miljard euro. In dezelfde periode vorig jaar was dat nog 26 miljard, blijkt uit statistieken die het ministerie van Financiën publiceerde. Vertegenwoordigers van de Europese instellingen worden morgen opnieuw in Athene verwacht voor onderhandelingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Centrale banken verkochten tot $260 miljard aan valutareserves

Centrale banken hebben in het tweede kwartaal van dit jaar tot $260 miljard aan valutareserves gedumpt, zo schrijft Reuters. Vooral in opkomende landen werden veel valutareserves gebruikt om de impact van de kapitaalvlucht uit het land te verzachten, zo constateerde Citi. Het is de afgelopen tien jaar nog niet eerder voorgekomen dat er in één kwartaal zoveel valutareserves gebruikt werden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

6 redenen waarom je niet jaloers moet zijn op mensen die een huis kopen

Vlamingen zijn geboren met een baksteen in de maag, en zien het bezitten van een eigendom als een van de belangrijkste verwezenlijkingen in hun leven. Toch kan natuurlijk lang niet iedereen kopen, en om die mensen een hart onder de riem te steken, sommen wij 6 redenen op waarom een huis of appartement kopen lang niet altijd rozengeur en maneschijn is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Nieuwe werkloosheidsaanvragen VS laagst sinds 1973

In een knap staaltje “u vraagt, wij draaien” krijgt de Fed nu precies waar het op wacht: een goede reden om de rente te verhogen. Zojuist bleek het aantal nieuwe werkloosheidsaanvragen in de VS op het laagste punt sinds november 1973 te zijn beland.

De nieuwe aanvragen kwamen uit op 255.000, een daling van 24,000 ten opzichte van de met 2,000 naar beneden bijgestelde 281,000 van vorige week. De verwachting van de markt lag een stuk hoger, namelijk op 279 tot 285.000. Het Bureau of Labor Statistics geeft aan dat er “geen specifieke economische of bedrijfsrapporten zijn die de grote daling zouden kunnen verklaren”.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs