EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12866 tot 12870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Nederlandse aardgasexport daalt verder; de aardgasimport stijgt verder

Volgens de JODI-Gas World database exporteerde Nederland in juli 2015 slechts 1995 miljoen m³ aardgas, ruim 40% minder dan in juli 2014. Over de eerste 7 maanden van 2015 komt de cumulatieve Nederlandse gasexport op 30,3 miljard m³. In dezelfde periode van 2014 bedroeg de export 33,8 miljard m³.

In juli 2015 importeerde Nederland 3496 miljoen m³ gas: een stijging van 27% t.o.v. een jaar eerder. De cumulatieve import over de eerste 7 maanden van 2015 komt uit op 20,7 miljard m³; 23% meer dan in 2014.

Nederland wordt een netto-importeur van aardgas

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Record: 3,57 miljoen Fransen zitten zonder werk

De werkloosheid in Frankrijk is in augustus naar een nieuw hoogtepunt gestegen. Dat meldt het Franse ministerie van Werk. Het aantal werkzoekenden in Frankrijk kwam uit op 3,57 miljoen mensen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Albert Edwards: rente tijdens komende crisis naar min 5%?

De moeder van Albert Edwards zei altijd: “Als je niets aardigs hebt te zeggen, zeg dan niets.” Dus de strateeg van SocGen bijt ditmaal op zijn tong. Hij gaat niet in op Fed-voorzitter Yellen’s optreden van vorige week.

In plaats daarvan laat hij zien dat de Fed Funds rate normaal gesproken meeloopt met de kredietgroei. En die laatste zit weer in de lift.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

U hoeft geen samenzweringstheoreticus te zijn om te begrijpen dat de paus over de aandelenbeurzen regeert

Verschillende samenzweringstheoretici leggen een verband tussen een reeks joodse feestdagen, het bezoek van de paus aan de Verenigde staten en een nakende financiële crash, die de crisis van 2008 tot 'een detail in de wereldgeschiedenis' zou herleiden

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Europese beurzen zakken (nog) verder weg

De Europese aandelenbeurzen zakten donderdagmiddag dieper in het rood nadat Wall Street in mineur opende. In Amsterdam verloren vooral de AEX-fondsen Delta Lloyd en OCI, terwijl elders in Europa autofabrikanten forse verliezen optekenden.

Een uur voor het slot stond de AEX 2,8 procent lager op 407,61 punten en verloor de MidKap 3,4 procent tot 614,52 punten. De toonaangevende indices in Frankfurt, Londen en Parijs leverden tussen 1,3 en 2,6 procent in.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs