EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12876 tot 12880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 september 2015

'Amerikaanse centrale bank verhoogt rente later dit jaar'

De Amerikaanse centrale bank verhoogt waarschijnlijk later dit jaar de rente. Dat denkt president Janet Yellen van de Federal Reserve (Fed).

Ze zei dat donderdag tijdens een toespraak in Amherst (Massachusetts). Yellen zei er wel bij dat economische "verrassingen" nog roet in het eten kunnen gooien.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

21.com komt met een Bitcoin computer, maar wat kan je er eigenlijk mee?

De blockchain technologie startup 21 kwam deze week eindelijk met hun langverwachtte eerste product naar buiten, de 'Bitcoin computer'. Voor en tegenstanders van de nieuwe computer vielen, geheel in internet stijl, over elkaar heen om het aan te prijzen of af te kraken. Voor zover we kunnen zien is de Bitcoin computer een hardware-prototype om te kunnen testen met eenvoudige bitcoin integratie en het gebruiken van de blockchain om apparaten met elkaar te laten commmuniceren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Beleggers zijn niet blij met China en de Fed

Afgelopen augustus werden we geconfronteerd met een zeer diepe daling. Een maand verder lijken we echter weinig opgeschoten te zijn. De Europese beurzen bewegen op dit moment opnieuw rond de laagste koersen van augustus en ook de Amerikaanse beurzen hebben het maar al te lastig om goed te blijven liggen. Het is daarom ook niet vreemd dat veel investeerders zich op dit moment de nodige zorgen maken. De S&P 500 index staat op dit moment op een jaarverlies van 7 procent en dat is toch een hele andere uitslag dan de meeste Wall Street analisten aan het begin van dit jaar voorspelden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Nederlandse aardgasexport daalt verder; de aardgasimport stijgt verder

Volgens de JODI-Gas World database exporteerde Nederland in juli 2015 slechts 1995 miljoen m³ aardgas, ruim 40% minder dan in juli 2014. Over de eerste 7 maanden van 2015 komt de cumulatieve Nederlandse gasexport op 30,3 miljard m³. In dezelfde periode van 2014 bedroeg de export 33,8 miljard m³.

In juli 2015 importeerde Nederland 3496 miljoen m³ gas: een stijging van 27% t.o.v. een jaar eerder. De cumulatieve import over de eerste 7 maanden van 2015 komt uit op 20,7 miljard m³; 23% meer dan in 2014.

Nederland wordt een netto-importeur van aardgas

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

Record: 3,57 miljoen Fransen zitten zonder werk

De werkloosheid in Frankrijk is in augustus naar een nieuw hoogtepunt gestegen. Dat meldt het Franse ministerie van Werk. Het aantal werkzoekenden in Frankrijk kwam uit op 3,57 miljoen mensen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs