EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12881 tot 12885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 september 2015

Groot-Brittannië doodt twee terroristen die aanslag op Queen wilden plegen

Met een aanval via een onbemande drone heeft het Britse leger twee jihadisten met de Britse nationaliteit om het leven gebracht. De doelwitten werden ervan verdacht een aanslag te hebben voorbereid op de Britse Queen Elizabeth.  

Het was premier David Cameron zelf die in het parlement de dood van de twee terroristen aankondigde. Veel details gaf Cameron niet en hij specifieerde enkel dat de aanval met een militaire drone werd uitgevoerd in de regio Raqqa in Syrië.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 11 september 2015

Al Qaeda: 'Gates, Buffett, Bloomberg en co. zijn de nieuwe doelwitten'

Strijders van Al Qaeda moeten terroristische aanslagen plegen op leidende figuren uit de Amerikaanse economie, zoals Bill Gates, Michael Bloomberg of Warren Buffett. Dat staat in de jongste editie van Inspire, het magazine waarin Al Qaeda zijn boodschap naar volgelingen over de hele wereld probeert uit te dragen.

Met de terroristische aanslagen moet volgens het magazine een eventuele heropleving van de Amerikaanse economie worden vermeden. De doelwitten kunnen volgens Inspire wel van de dodenlijst worden gehaald indien ze hun geld bij de Amerikaanse banken weghalen, hun vermogen buiten de Amerikaanse landsgrenzen investeren en de steun aan Israël openlijk afwijzen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 11 september 2015

Albert Edwards: “Crisis is onvermijdelijk, verhoog die rente nu maar gewoon!”

Hebben we dan niets van 2008 geleerd? Dat vraagt een vertwijfelde Albert Edwards zich af. Hij leest overal dat als de Fed volgende week de rente verhoogt, we getroffen zullen worden door een reeks vreselijke plagen en eeuwigdurende deflatie. Maar zelfs Edwards, die al tijden een deflatoire klap aan ziet komen, vindt dat de rente omhoog moet. Alles is beter dan de huidige excessen nog verder te laten groeien, zo stelt de SocGen strateeg.

De markt focust inmiddels op de valuta’s van opkomende landen. Die zakken al sinds vorig jaar weg tegen de dollar. Met name de laatste weken valt op dat, terwijl de valuta’s van de G-10 zonder de grondstoffenexporteurs vrij stabiel blijven, emerging markets maar door blijven vallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 september 2015

Column Kees de Kort | Submerging markets

Hét spektakel gebeurt op dit moment in de emerging markets, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Hét spektakel gebeurt op dit moment in de emerging markets, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Brazilië bijvoorbeeld. Het land was een paar jaar geleden nog een parel in de wereldeconomie, maar dat is inmiddels voltooid verleden tijd. "De kredietwaardigheid is 'junk' geworden, de munt is met 30 procent gedaald ten opzichte van de dollar, ze hebben politieke crisis, er zijn afluister- en corruptieschandalen en nu staan er gewoon hele andere cijfers." Pijnlijk voor Brazilië, maar ook aan de rest van de wereld gaat dat niet ongemerkt voorbij: "ALs je de zevende economie op de wereld bent, dan heeft dat invloed."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 september 2015

Rusland werkt aan nucleaire onderzee-drone

Rusland werkt aan een onderzee-drone die nucleaire wapens kan inzetten tegen Amerikaanse havens en kuststeden. De informatie wordt door bronnen binnen het Pentagon bevestigd aan de Washington Free Bacon.

De onbemande onderzeeër zal worden uitgerust met megaton-kernwapens (een megaton is het equivalent van 1.000.000 ton TNT) die ganse havens kunnen opblazen. De Russen zouden daarbij die havens in het vizier hebben waar Amerikaanse nucleaire onderzeeërs gestationeerd zijn. Dat is het geval in o.a. Kings Bay in de staat Georgia en Puget Sound in de staat Washington.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs