EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12881 tot 12885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Poetin wil geen dollars meer voor olie

De Russische president Poetin wil olie niet langer in dollars maar in roebels en yuan afrekenen, zo meldt de Iraanse nieuwszender PressTV. Hij deed opnieuw een beroep op de olie-industrie om olie en gas niet langer in de Amerikaanse munt, maar in lokale valuta af te rekenen. Dat kunnen roebels zijn, maar ook Chinese yuan of de valuta van handelspartners in de Euraziatische Economische Unie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Goud- en zilverprijs naar hoogste niveau sinds juni

De zilverprijs is vandaag met meer dan 2% gestegen naar €470 per kilo, het hoogste niveau in bijna vijf maanden tijd. De goudprijs staat meer dan een procent hoger op €34.321 per kilo en €1.067 per troy ounce, een prijs die we in juni voor het laatst gezien hebben.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Deze 2 struikelblokken staan de droom van een onafhankelijk Catalonië in de weg

Het parlement van Catalonië mag op 9 november aanstaande stemmen over een 9-puntenplan dat naar onafhankelijkheid van Spanje moet leiden. De wil is er, maar er zijn twee grote politiek-economische struikelblokken.

Sinds de regionale verkiezingen van 27 september hebben twee Catalaanse onafhankelijkheidspartijen samen een meerderheid van 72 zetels in het regionale parlement dat 135 zetels telt. Hoewel Junts pel Sí (Samen voor Ja) and Candidatura d’Unitat Popular (CUP) het inhoudelijk over veel dingen oneens zijn, hebben ze wel een gemeenschappelijke droom: een onafhankelijk Catalonië.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Column Kees de Kort | Nog veel punten van verbetering

De minnetjes hier en daar bewijzen maar weer: er zijn nog veel punten van verbetering in de Amerikaanse economie, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Dat de huizenprijzen in de Verenigde Staten nu stijgen, noemt De Kort eerder 'opmerkelijk' dan 'veelbelovend'. "Het eigen huizenbezit is in de VS al een jaar of vijf, zes aan het dalen tot het niveau van zeg 1967." Dat de huizenprijzen stijgen, komt voornamelijk door huizen uit het duurdere segment", zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Grootste verlies Noors staatsfonds in vier jaar

Het Noorse staatsinvesteringsfonds, het grootste staatsfonds en een van de grootste aandelenbeleggers ter wereld, heeft het grootste kwartaalverlies in vier jaar tijd geleden. 

Het is daarbij ook het tweede kwartaalverlies op rij, iets wat in zes jaar tijd niet is voorgekomen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs