Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 12881 tot 12885
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Morgen moet het echt gebeuren met Griekenland

"Morgen moet het echt gebeuren", zegt Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem vrijdag over de onderhandelingen met Griekenland.

Voorafgaand aan de ministerraad in Den Haag wees hij erop dat de parlementen van lidstaten ook nog over de aanpak moeten beslissen en dat ''de maand gewoon ophoudt, dinsdagnacht, geloof ik''.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Grote beleggers dumpen aandelen alsof het 2008 is

Grote beleggers verkopen momenteel massaal hun aandelen. In een note van deze week, schreef Jill Carey Hall van Bank of America Merrill Lynch (BAML) dat de netto verkopen van klanten van de bank wat aandelen uit de Verenigde Staten betreft, neerkwam op in totaal 4,1 miljard dollar. Dit is maar liefst het grootste bedrag sinds januari 2008, zo meldde Jill Carey Hall.

Het grootste gedeelte van de aandelen uit de Verenigde Staten dat wordt verkocht, wordt van de hand gedaan door institutionele partijen. Dit is wat Jill Carey Hall van Bank of America Merrill Lynch erover zei:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Is bitcoin de oplossing voor Griekenland?

In De Week van Bitcoin praten we deze week met Forbes schrijver en Founding Director of the Bitcoin Foundation, Jon Matonis. We spreken over de huidige grootte van bitcoin, het verleden van de Foundation en hoe Bitcoin mainstream kan gaan. Ook behandelen we Griekenland en in hoeverre Bitcoin daar een rol kan spelen om uit de crisis te komen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

CPM Group: Platinatekort houdt aan in 2015

Net als vorig jaar is er ook dit jaar sprake van een tekort aan platina, zo schrijft de CPM Group in haar onlangs gepubliceerde Platinum Group Metals Yearbook 2015. Het tekort is wel een stuk kleiner dan in 2014, omdat de productie in de platinamijnen van Zuid-Afrika weer op gang gekomen is na een lange periode van stakingen en onrust.

Bron: Goudvergelijken
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Kazachstan vergroot Goudreserves

Kazachstan heeft haar goudreserves in de afgelopen 32 maanden laten groeien.