EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12891 tot 12895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

7 redenen waarom u niet genoeg geld hebt

Sinds de financiële crisis heeft de middenklasse het steeds moeilijker om rond te komen. Een gemiddeld jaarloon van €30.000 à € 40.000 (bruto) is onvoldoende om nog geld over te houden. In de Verenigde Staten leeft 75% van de middenklasse van loon tot loon, bij ons zal het niet veel anders zijn.

We geven geld uit aan ons huis, transport, voedsel, verzekeringen, gezondheidszorg, entertainment, reizen, … en belastingen. Het is geen wonder dat er op het einde van de maand bijna niets meer over blijft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

Hongarije: economisch het nieuwe Duitsland?

Hongarije en Duitsland zijn allebei grote slachtoffers van de gigantische migratiegolf die vanuit het Oosten en Zuiden naar Europa komt afgezakt.

Hongarije en Duitsland zijn allebei grote slachtoffers van de gigantische migratiegolf die vanuit het Oosten en Zuiden naar Europa komt afgezakt.

De Hongaarse premier Victor Orban heeft genoeg van de toestroom en bouwde in de jongste tijd al een groot hekwerk om de migranten tegen te houden. Wie wel in zijn land binnenraakt, wordt meteen aangespoord om verder door te reizen, richting Oostenrijk en Marcedonië.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

Dit cijfer zegt dat er iets niet in de haak is met de wereldeconomie

Saudi-Arabië gaf recent voor het eerst sinds 2007 obligaties uit. En de problemen bij andere grote olie-exporteurs zoals Venezuela en Nigeria stapelen zich ook op. Zij zijn afhankelijk van een continue stroom van oliedollars. Nu die opdroogt, moeten ze interen op hun opgebouwde valutareserves. En dan maar hopen dat de grondstoffenprijzen eerder stijgen dan de bodem van de spaarpot in zicht is.

Econoom Ed Yardeni toont aan dat groei van deze al deze valutareserves, omgerekend in dollars, is omgeslagen naar een krimp van 4,5% op jaarbasis in juni. En dat is het laagste punt sinds tenminste 1988 (blauw in onderstaande grafiek).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

Onthoud dit van 1987

Oktober 1987 staat in de geschiedenisboeken bekend als de maand waarin de aandelenmarkten te maken kregen met een zware crash. Op 19 oktober 1987 wist de Dow Jones index in één dag tijd zelfs met bijna 23 procent in waarde te dalen. Die dag staat nu bekend als ‘Black Monday’. Ondanks deze flinke daling wist de Dow Jones index zich de maanden daarna flink te herpakken. 

Het belangrijkste om te onthouden van deze zwarte beursmaand is de sterke Amerikaanse economie. Want ondanks de daling bij de beurzen bleef de Amerikaanse economie verrassend goed liggen. Op de bovenstaande grafiek kunnen we zien dat het bruto binnenlands product van Amerika niet direct geraakt werd door de beurskrach.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

Chinese premier Li kegiang wil geen valuta oorlog

De Chinese premier Li Kegiang wil een valuta oorlog vermijden. Naar aanleiding van de devaluatie van de yuan zijn beleggers wereldwijd zich zorgen gaan maken over een nieuwe valutaoorlog. Maar volgens Li Keqiang zijn die zorgen onterecht. Het is volgens hem niet de bedoeling de export van China weer op zijn oude niveau te krijgen.

Lees verder op www.marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs