Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 12896 tot 12900
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

'Griekse banken kunnen uiteindelijk steun krijgen uit noodfonds'

De noodlijdende Griekse banken kunnen indien de Europese Centrale Bank de noodsteun intrekt, toch overeind worden gehouden met geld uit het permanente noodfonds ESM.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

Griekenland heeft minstens 36 miljard euro nodig, zegt IMF

Om de schuldenlast van Griekenland dragelijk te maken heeft het land de komende drie jaar nog zeker 36 miljard euro nodig en minder strengere voorwaarden uitstaande leningen.

Dat stelde het Internationaal Monetair Fonds donderdag. De totale financieringsbehoefte van Griekenland schat het IMF voor de periode oktober 2015 tot en met eind 2018 op 50 miljard euro.

De internationale geldschieter stelde dat de recente ontwikkelingen rond Griekenland, die uitmondden in een ‘staakt-het-vuren’ tot de uitkomst van het referendum van aanstaande zondag bekend is, niet zijn meegenomen in zijn analyse.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

IMF: "Griekenland heeft 50 miljard euro extra nodig"

Griekenland heeft de komende drie jaar nog minstens 50 miljard euro extra nodig om er weer bovenop te raken. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Ook is er een grootschalige schuldherschikking nodig om "ademruimte" te creëren en de economie te stabiliseren, klinkt het.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

De grote euro-leugen doorprikt

Terwijl we naar de finale ontknoping van de Griekse tragikomedie stomen, zijn zowel team Varoufakis als team Dijsselbloem/Lagarde het over één zaak roerend eens: de euro is fantastisch.

Inderdaad, zowel de eurogroep als de linkse critici weigeren vragen te stellen bij de muntunie. Varoufakis, luis in de pels van Brussel en Frankfurt, hield onlangs nog een wanhopig pleidooi om Griekenland bij de eurozone te houden.

Is dat niet eigenaardig? Mensen die politiek lijnrecht tegenover elkaar staan, maar het over de kern van de zaak eigenlijk roerend eens zijn?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

8 Tips om miljonair te worden

1 miljoen!! Miljonair!! Het blijft voor veel mensen een magisch nummer. Een miljonair met 1 miljoen bij een rendement van 5 % per jaar, heeft een extra inkomen van € 50.000. Maar hoe kom je aan 1 miljoen? Hoe word je miljonair? Onderstaande 8 principes zetten je op weg naar een vermogen met 7 cijfers.