EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12896 tot 12900
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Speculeren op de absolute bodem voor zilver, hoeft niet!

De zilverprijs veerde de afgelopen dagen meer dan 5% op, na de daling van juli. Het sentiment in de “papieren” edelmetaalmarkt zat einde juli dan ook compleet onder nul.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

De nieuwe CEO van Google groeide op in een tweekamerwoning in India

Sundar Pichai’s bliksemcarrière bij Google zet door: na een omvangrijke reorganisatie wordt hij de nieuwe CEO van het internetbedrijf.

Sundar Pichai’s bliksemcarrière bij Google zet door: na een omvangrijke reorganisatie wordt hij de nieuwe CEO van het internetbedrijf.

Google-oprichter Larry Page kondigde maandag grote veranderingen aan. De zoekgigant gaat op in de holding Alphabet, een verzameling van alle activiteiten en bedrijven die nu onder de paraplu van Google hangen.

Page wordt CEO van Alphabet, met mede-oprichter Sergey Brin als president. Het internetbedrijf Google wordt voortaan geleid door Sundar Pichai, die in feite al de tweede man onder Page was.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Chinese centrale bank devalueert yuan

De Chinese centrale bank heeft dinsdag de yuan met 1,9% in waarde laten dalen ten opzichte van de Amerikaanse dollar, de grootste waardedaling van de munt op één dag sinds 1994. De munt zakte weg naar 6,35 yuan tegenover de dollar, de laagste wisselkoers in bijna drie jaar tijd.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

China shockeert markt met grootste devaluatie yuan sinds 1994

De groei van de Chinese economie vertraagde. De kapitaalvlucht nam toe. En het IMF vertelde China onlangs dat het nog meer hervormingen door moet voeren om het mandje SDR-reservevaluta’s te komen. De optelsom van deze zaken resulteert vandaag in een devaluatie van de yuan met 1,9%, net binnen de dagelijkse limiet van 2%. En dat levert het volgende plaatje op.

De devaluatie door de PBoC is de grootste yuan-daling op één dag sinds januari 1994. De centrale bank stelt dat de hoge reële valutakoers van de yuan zorgen baarde. Ook verzwakte de export in juli met maar liefst 8,3%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Dit is de reden waarom China blijft groeien…

De Chinese economie mag dan op dit moment wel even in een vertraging terecht zijn gekomen, maar over de afgelopen jaren zal de Chinese overheid niet klagen. China heeft zich namelijk ontpopt als het groeiland nummer één en er lijken maar weinig landen in de buurt te komen van China. Er zijn namelijk haast geen andere landen die kunnen groeien aan het tempo wat China weet neer te zetten. Toch lijkt China langzaamaan een transitie door te maken van een exportland naar een consumeerland.

Wanneer we echter zeggen dat de Chinese economie gevoed wordt door miljarden schulden, zullen veel mensen ons verbaasd aankijken. Maar het is waar, de Chinese economie is verslaafd geworden aan het stijgende schuldenplafond en dat zou in de toekomst wel eens de nodige problemen kunnen gaan veroorzaken.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs