Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 1291 tot 1295
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Kan een hernieuwde Duits-Franse as de EU redden?

Voor zijn eerste buitenlandse reis als nieuwe president van Frankrijk trekt Emmanuel Macron maandagavond naar Berlijn voor een ontmoeting met bondskanselier Angela Merkel. Die ontmoeting valt op een ideaal moment: niet enkel voor Duitsland, ook voor Frankrijk én Europa. Duitsland beleeft een moment van uitzonderlijke hoogconjunctuur. Nooit eerder was de Duitse schatkist zo gevuld en ook de prognoses voor de volgende 3 jaar zijn uitzonderlijk goed.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Cyprus: als je Russisch geld niet kan witwassen, was de Rus zelf dan wit

De voorbije vier jaar heeft Cyprus aan tweeduizend buitenlanders een paspoort geboden in ruil voor een belangrijke investeringen in de Europese eilandstaat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Je kan al miljonair worden wanneer je €100 per maand spaart

Miljonair worden is eenvoudiger dan je denkt. Wie jong genoeg start, heeft alle troeven in huis om miljonair te worden. Het kan al vanaf €100 per maand. Maar wanneer je verder leest, zal je merken dat het iets gemakkelijk wordt indien je meer inspanningen kan leveren. Gelukkig hebben we daar ook enkele tips voor.

We gaan in onderstaand voorbeeld uit van iemand die geen schulden heeft, maar ook geen spaargeld. We beginnen dus letterlijk vanaf nul. Het bedrag dat we sparen, brengt gemiddeld 7% per jaar op. Dit is het gemiddelde van de aandelenmarkt, dus over een lange periode na ups en downs is dit een realistisch gegeven.

Hoe lang en hoeveel moet je dan sparen om miljonair te worden?

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | week 20

De afgelopen week zagen we de verwachte tegenreactie op de daling eindelijk verschijnen.

Op maandag werd door de beren het spelletje van de week ervoor nog vrolijk verder gespeeld. Na de opening kregen de stieren speelruimte om te proberen een herstel op touw te zetten waarna dan de beren het heft weer in handen namen. Zo ontstond op maand een vrijwel identieke candle als de vrijdag ervoor, een kleine body met een lange upper shadow, en wederom een rode candle.