EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12901 tot 12905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

Financiële sector blijft volgens IMF kwetsbaar

De onrust in de financiële sector kan de komende jaren een stevige rem zetten op de wereldwijde economische groei.

De onrust in de financiële sector kan de komende jaren een stevige rem zetten op de wereldwijde economische groei.

Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een woensdag gepresenteerd rapport.

Daarin waarschuwt het fonds dat na jaren van crisis de stabiliteit van de financiële sector nog altijd niet is verzekerd en dat de kans op nieuwe problemen groot blijft. Het grootste gevaar komt daarbij, in tegenstelling tot de afgelopen jaren, niet uit de Verenigde Staten of de eurozone, maar van de opkomende markten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

de Chinese munt is populair

In augustus nog devalueerde China haar munt, de yuan. Dat verhindert echter niet dat de Chinese munt steeds populairder wordt voor internationale betalingen. Deze stond reeds in de top vijf in 2014. Nu steeg het een plaatsje waardoor de Japanse yen werd voorbijgestoken.

Het IMF bekijkt om de vijf jaar welke munten ze het privilege verschaffen van officiële reservemunt. De chinezen zouden hier maar al te graag deel van uitmaken en zijn goed op weg. Op die manier kunnen ze de status van China als economische grootmacht nog eens extra bevestigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

Olieprijs stijgt fors, 50 dollar-grens doorbroken

Over de olieprijzen zijn we uiteraard nog niet uitgepraat vermits er voldoende tumult is in deze sector. De scherpe daling van eind 2014 halveerde de prijs van 115 dollar per vat naar een dieptepunt van 48 dollar per vat. Gedurende 2015 maakten de olieprijzen gekke sprongen maar de afgelopen dagen zit de Noordzee-olie in een stijgende trend waarbij de 50 dollar-grens doorbroken werd.

Als we naar de prijs kijken van een vat Brentolie, dan zien we dat deze de afgelopen paar dagen enkel maar aan het stijgen is. De opwaartse trend houdt nu al 4 dagen stand, van vrijdag +0,9 procent naar maandag +2,3 procent en dinsdag +5,6 procent winst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

Column Kees de Kort | Het mag nooit minder goed gaan

Dat de economie cyclisch is, accepteert iedereen. Maar we zijn niet bereid te accepteren dat het van tijd tot tijd dus wat minder gaat, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015

Nog geen miljonair? 6 redenen waarom u faalt

De meeste miljonairs worden niet als miljonair geboren. Ze hebben hard gewerkt aan hun fortuin. Er zijn dan ook meer miljonairs dan u zou durven vermoeden. De meeste miljonairs zijn gewone mensen die niet pronken met hun fortuin. Uw buurman of een van uw vrienden kan best miljonair zijn zonder dat u het weet.

Maar waarom bent u dan nog geen miljonair? Wat doet u verkeerd?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs