EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12916 tot 12920
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Btw-verhoging kost elke Griek een maandsalaris

Ioanna Theodorakopoulou komt met een kar met boodschappen een supermarkt in het centrum van Athene uitgelopen. Ze kijkt op haar kassabon. "Ja kijk, de kip: 23 procent", zegt ze tegen haar dochter. "Vroeger was de btw op kip 13 procent."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Rusland voegt 25 ton goud aan reserves toe

Rusland heeft in juni 25 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de meest recente cijfers van de Bank of Russia. In totaal beschikt het land nu over een officiële goudvoorraad van 1.275 ton, goed voor een zesde plaats in de ranglijst van landen met de grootste voorraden.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Griekenland in het klein... (in eigen land)

Na jaren van misère herstelt de Nederlandse huizenmarkt zich. Wie profiteert wel van de hypotheekrenteaftrek? Vooral de banken. Door de hoge huizenprijzen – mede een gevolg van de hypotheekrenteaftrek – wordt vrijwel iedereen die zich voor het eerst op de woningmarkt begeeft gedwongen zich heel diep in de schulden te steken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Bekentenis: China kocht 600 ton goud

Iedereen weet wel dat China en India samen de grootste afnemers van goud zijn. Toch is de Chinese overheid een stuk minder open over de gang van zaken dan de Indiase. Als het om goudvoorraden gaat dan houdt de Chinese overheid zich voornamelijk erg stil. Toch is er recent een opmerkelijke bekentenis gedaan door de Chinese autoriteiten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Een bijzondere dag

Sinds 1831 is 21 juli in België een nationale feestdag. Het hele land staat natuurlijk stil bij het feit dat op die dag in 1831 Leopold I – de eerste koning van België – de grondwettelijke eed aflegde. Voor die bewuste dag in 1831 was er al een koning, samen met de Noordelijke Nederlanden maakten ze onderdeel uit van het koninkrijk van Willem I der Nederlanden. Maar de Belgen kwamen in 1830 in opstand en scheidden zich uiteindelijk af met de huidige vorm als resultaat.

21 juli heeft ook andere heugelijke feiten te vieren. Zo trad vandaag in 2013 Koning Albert II van België af als koning der Belgen. Zijn oudste zoon prins Filip legde de eed af en werd alweer koning numero 7. In 1974 won Belgisch wielrenner Eddy Merckx vandaag de Ronde van Frankrijk. Los van België: Neil Armstrong zette vandaag in 1961 als eerste mens een voet op de maan. En op 21 juli 2010 schold het IMF de schulden kwijt van Haïti – in totaal $268 miljoen – nadat het een half jaar eerder getroffen was door een zware aardbeving. Het blijkt dus niet alleen een nationale feestdag voor België.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs