Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 1296 tot 1300
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 mei 2017

Alleen de rijksten profiteren van economisch herstel

In New York hebben alleen de allerrijkste mensen geprofiteerd van het economische herstel van de afgelopen jaren, terwijl de laagste inkomens er juist op achteruit zijn gegaan. Dat concludeert het Independent Budget Office na onderzoek van de belastingaangiftes van meer dan 770.000 inwoners in de periode van 2006 tot en met 2014.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Brexit: Britse bedrijven vinden geen geschoold personeel meer

Op de Britse arbeidsmarkt is het aantal beschikbare kandidaten tot het laagste niveau in zestien maanden teruggevallen.

Blijkbaar heeft de keuze van Groot-Brittannië voor een brexit geleid tot een belangrijk tekort aan geschikt personeel voor een brede waaier van functies. Meer dan zestig beroepen zouden met ernstige vacature-problemen worden geconfronteerd.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Macron wil eurozone regering en Franse schulden afschuiven op Duitsland en Nederland

Einde Nederlandse sociale zekerheid en welvaart nabij als Macron, D66 en GroenLinks hun zin krijgen – Telegraph: Macrons plannen betekenen een ‘uniforme eurozone superstaat’

Euroglobalist Macron is alleen bereid Frankrijk te ‘hervormen’ als de Duitsers en Nederlanders daar permanent voor gaan betalen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Economische groei dankzij opa en oma

De Nederlandse arbeidsmarkt is in veel opzichten de economische crisis te boven gekomen, maar er zijn nog wel wat puntjes. Bijvoorbeeld: meer langdurig werklozen. ‘Dat is het aardige van het CBS. Jarenlang werd er alleen maar vergeleken met een maand terug en een jaar terug en twee jaar terug en drie jaar terug. Want dan zat er vooruitgang in.’

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Tweede Kamer wil dat ECB per direct geldkraan dichtdraait

De Tweede Kamer wil dat De Europese Centrale Bank (ECB) zo snel mogelijk het ruime opkoopprogramma afbouwt en vervolgens helemaal stopzet. Met die boodschap wordt ECB-president Mario Draghi woensdag ontvangen in de Tweede Kamer.