EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
72
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12961 tot 12965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

China moet een belangrijke keuze gaan maken

De Chinese overheid heeft het de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad. De gehele wereldeconomie lijkt namelijk soms wel afhankelijk te zijn van het presteren van de Chinese economie. Toen we een aantal weken te horen kregen dat de Chinese economie in een duidelijke vertraging terecht was gekomen, stelden veel economen hun verwachtingen voor de gehele wereldeconomie naar beneden bij.

China heeft op dit moment echter te maken met een nieuw probleem. De Chinese export weet al maandenlang niet goed te presteren en recent verschenen macrocijfers onthullen dat de Chinese export in de maand juli bijna 9 procent is gedaald ten opzichte van een jaar eerder. Deze daling is nog dramatischer wanneer wij u vertellen dat analisten hadden gerekend op slechts een daling van 0,3 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Ook de EU bevestigt nu principe-akkoord met Griekenland

Een definitief akkoord over een derde steunprogramma voor het noodlijdende Griekenland is in zicht. De technische gesprekken over de voorwaarden voor een nieuwe miljardenleningen tussen de experts van Griekenland en zijn geldschieters zijn afgerond. Een aantal kleine details staat nog open, maar die zaken zullen naar verwachting dinsdag nog worden afgerond.

Dat meldde een woordvoerster van de Europese Commissie dinsdagmiddag. Er is ,,in principe” een akkoord bereikt, zei de zegsvrouw. Details wilde ze niet geven zolang er nog geen definitieve, politieke overeenstemming is.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

11 augustus: het deelakkoord met Griekenland en 8 andere dingen die je moet weten

De EU heeft een deelakkoord met Griekenland. Maar het hete hangijzer – het verlichten van de schuldenberg – is nog onaangeroerd. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Analist Arne Petimezas van AFS Group houdt je dagelijks op de hoogte van de dingen die je moet weten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

Opec produceert meer olie – met dank aan Iran

De productie van oliekartel OPEC is in juli naar het hoogste niveau gestegen in ruim drie jaar, onder meer omdat Iran zijn productie flink verhoogde. Dat blijkt uit cijfers die het kartel dinsdag bekendmaakte.

De productie van oliekartel OPEC is in juli naar het hoogste niveau gestegen in ruim drie jaar, onder meer omdat Iran zijn productie flink verhoogde. Dat blijkt uit cijfers die het kartel dinsdag bekendmaakte.

De OPEC-productie steeg vorige maand met meer dan 100.000 vaten (van 159 liter) per dag naar 31,5 miljoen vaten per dag. Iran schroefde de dagelijkse productie met ruim 32.000 vaten op naar 2,86 miljoen vaten. Ook Angola en Irak produceerden meer olie. Het belangrijkste OPEC-lid Saudi-Arabië verlaagde zijn productie juist naar 10,4 miljoen vaten per dag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 augustus 2015

WikiLeaks biedt 100.000 euro voor tekst handelsverdrag TTIP

Klokkenluiderswebsite WikiLeaks doet een beroep op hebzucht binnen de kleine groep mensen die bekend is met de inhoud van het omvangrijke handelsverdrag waar de Europese Unie (EU) en de Verenigde Staten over onderhandelen. Wie de uiteindelijke tekst doorspeelt aan WikiLeaks, krijgt daar 100.000 euro voor, zo beloofde de site dinsdag.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs