EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12981 tot 12985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Rusland verwacht blijvende lage olieprijzen

De olieprijzen zijn de afgelopen weken flink hersteld en er wordt heel wat gespeculeerd over wat de verdere prijsevolutie zal zijn. Verschillende experts beweren dat 50 dollar per vat het nieuwe normaal wordt, maar er zijn ook analisten en experts die beweren dat we terug richting de 80 dollar zullen gaan.

De Amerikaanse olieproductie is sinds vorig jaar flink toegenomen daar een nieuwe winningsmethode genaamd ‘fracking’. Hierdoor kwamen de olieprijzen zwaar onder druk te staan door het enorm grote aanbod op de markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Bill Ackman verloor zojuist $ 900 miljoen in 15 minuten

Hedge funds hebben het dit jaar niet makkelijk. David Einhorn van Greenlight gaat nat op SunEdison, Delta Lloyd en zijn kolenmijners. En vandaag gaat Bill Ackman, die met zijn Pershing Square $ 16,5 miljard beheert, snoeihard onderuit op farmaciereus Valeant Pharma (VRX).

In mei dit jaar noemt Ackman Valeant nog het ideale ‘platform’-bedrijf, dat enorm veel waarde kan toevoegen door acquisities. De hedgie vergelijkt de onderneming zelfs met het Berkshire Hathaway van superbelegger Warren Buffett. Hij stopt 20% van zijn fonds in Valeant tegen

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Rijkste Indiër in de VS redt de wereld

Hij vergaarde zijn fortuin door het maken van energiedrankjes. Zijn creatie – de ‘5-Hour Energy shot’ – is een van de meest populaire energy drinks in Amerika. Vooral bij vrachtwagenchauffeurs is het immens populair. Bijna elk tankstation in Amerika heeft het product in assortiment en aangezien het merk bijna 90% marktaandeel heeft blijven de verkoopcijfers maar stijgen.

Bhargava is ondertussen zo’n $4 miljard waard en dat maakt hem waarschijnlijk de rijkste Indiër in de VS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Nieuwe beurskrach onvermijdelijk

Iedere productiefase, of iedere maatschappij of ander menselijk verschijnsel, doorloopt een zogenaamd transformatieproces. Transities zijn maatschappelijke transformatieprocessen, die tenminste één generatie beslaan. In dit artikel wil ik aan de hand van zo’n transitie aangeven, waar we met onze huidige maatschappij staan en dat een nieuwe beurskrach onontkoombaar is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2015

Column Kees de Kort | Recht op gouden tijden

Banken en de ECB zijn heel streng geworden met het uitlenen van geld. Toch denken bedrijven en publiek dat het nog steeds 2008 is, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs