EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 12986 tot 12990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Spanjaard op 'slechts' $ 9,5 miljard na rijkste ter wereld

Amancio Ortega Gaona, oprichter van kledingconcern Inditex, is bijna de rijkste persoon ter wereld. De Spanjaard heeft nog 'maar' 9,5 miljard dollar minder op zijn bankrekening staan dan de huidige nummer éen: Microsoft-oprichter Bill Gates.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

Als deze sector 10% verliest heeft China een serieus probleem

Iedereen is afgeleid door de aandelenkoersen en de beurzen in China. Maar het echte probleem situeert zich in de Aziatische banksector, zo meent Kyle Bass.

Iedereen is afgeleid door de aandelenkoersen en de beurzen in China. Maar het echte probleem situeert zich in de Aziatische banksector, zo meent Kyle Bass.

Kyle Bass is een succesvolle hedgefundmanager die beroemd werd door de subprimecrisis te voorspellen. Hij kocht voor honderden miljoenen ‘credit default swaps’ en wist zo enorm te profiteren van de crash in de Amerikaanse vastgoedmarkt. Wat denkt hij over de recente beurscorrectie?

Volgens Bass zijn de meeste mensen afgeleid door de beurskoersen. Aan de echte gevaren besteedt men geen aandacht: het feit dat de Aziatische banken enorme hoeveelheden geld hebben uitgeleend.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

U bent 'live' getuige van het einde van de supercyclus van de globalisering

Mochten de tegenstanders van de globalisering het laatste rapport van de wereldhandelsorganisatie WTO hebben gelezen, ze zouden het grootste feest in jaren hebben georganiseerd, schrijft Marc Fiorentino op MonFinancier.com.

Mochten de tegenstanders van de globalisering het laatste rapport van de wereldhandelsorganisatie WTO hebben gelezen, ze zouden het grootste feest in jaren hebben georganiseerd, schrijft Marc Fiorentino op MonFinancier.com.

Het rapport van het WTO wordt uitgebreid besproken in de Wall Street Journal en bevestigt de instorting van de internationale handel en dat aan een alarmerend tempo.

Het rapport is dermate spectaculair dat men zich mag afvragen of we ‘live’ het einde van de globaliseringscyclus meemaken. De daling van de handel - import en export - overtreft alle verwachtingen en versterkt een reeds duidelijke neerwaartse trend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

Column Kees de Kort | Officiële halleluja-staatspropaganda

Tijd voor een reality check, nu op Prinsjesdag de positieve berichten over elkaar heen rollen. Maar het is allemaal schijn, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort: "Het is verspreid door de fanboys en de persberichtenoverschrijvers, maar het is slechts het modél van de Nederlandse werkelijkheid."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

5 eigenschappen van mensen die veel geld hebben

Sparen. Voor de ene de gewoonste zaak van de wereld, voor de andere iets dat heel moeilijk is. Toch blijkt steeds opnieuw dat sparen en beleggen een noodzakelijk onderdeel is om er financieel op vooruit te gaan. Hoe klein u ook begint, het brengt u steeds dichter bij het uiteindelijke doel: financieel comfort.

Succesvol sparen en beleggen heeft tijd nodig … en doorzettingsvermogen. Eens je weet hoe het werkt en de resultaten beginnen te komen, is het slechts een kwestie van doorzetten. Rijk worden via sparen en beleggen is als een sneeuwbal die van de berg rolt, het begint klein maar het wordt steeds groter en groter. Mensen die met succes sparen en beleggen tot ze financieel comfortabel zitten, hebben deze 5 eigenschappen gemeen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs