Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 131 tot 135
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Turkije haalt NAVO militairen weg uit Noorwegen

Turkije haalt voortijdig veertig militairen terug die in Noorwegen zouden meedoen aan een NAVO-oefening, zo verklaarde de Turkse president Erdogan. Reden voor dit besluit is dat Erdogan samen met Mustafa Kemal Ataturk, grondlegger van de republiek van Turkije, werd genoemd in een grafische illustratie van vijanden van de NAVO. In reactie op het laatste incident zou de belangrijkste adviseur van Erdogan, Yalcın Topcu, gezegd hebben dat Turkije haar lidmaatschap van de NAVO opnieuw moet overwegen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Lek in Keystone oliepijpleiding: 800.000 liter olie weggelekt in 15 minuten

In de Amerikaanse staat South Dakota is bij een lek in een oliepijpleiding zo’n 800.000 liter ruwe olie weggelekt in amper een kwartier. Volgens de autoriteiten is er geen gevaar voor de volksgezondheid. Het lek is inmiddels gedicht.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Wie begrijpt nog iets van de bitcoin? Het is ook niet nodig want geld zal het nooit worden

De bitcoin nadert de grens van de 8.000 dollar en zou daarmee 1.000% hoger noteren dan een jaar geleden. Nadat de koers van de cryptomunt eerder deze week tot rond de 5.500 dollar was gezakt, werd opnieuw hoop geput uit de aankondiging dat grote, officiële beurzen – waaronder de Chicago Mercantile Exchange (CME) – op bitcoin gebaseerde producten willen gaan uitgeven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Peking opent steeds meer de deuren voor de buitenwereld

China heeft de laatste tijd meerdere malen aangegeven om zich meer open te stellen naar de buitenwereld toe in een poging om te groeien als financiële hub. Internationale bedrijven en investeerders zijn steeds meer welkom om handel te drijven met en in China. Voornamelijk de één bepaalde sector ondervindt daarvan de voordelen want sinds kort hebben de Chinese autoriteiten buitenlandse verzekeraars meer toegang gegeven tot de financiële sector.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Deze man heeft 7 verschillende inkomsten. Dit is wat hij heeft gedaan

Jeff Rose is een succesvolle ondernemer die zijn vermogen jaar na jaar laat groeien. Op dit moment heeft hij zelfs 7 verschillende manieren waarmee hij geld verdient. Op onderstaande video legt hij uit hoe hij daar in slaagde.