EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 131 tot 135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

De toekomst van de woningmarkt: huizen printen

Weer een Nederlands record dit jaar en ditmaal zelfs een wereldprimeur. Het gaat om huizen printen. In Eindhoven werd de techniek ontwikkeld om een woonhuis te bouwen door middel van een 3D-printer! Project Milestone is de benaming van deze samenwerking tussen de gemeente Eindhoven, de Technische Universiteit aldaar en een vijftal bedrijven. Er zullen in totaal tegen volgend jaar 5 huizen ‘gebouwd’ worden op deze manier, uit beton nog wel. Ze zullen tegen dan effectief bewoonbaar en ter beschikking gesteld worden. Is dit precies wat de huizenmarkt nodig heeft?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Deloitte: “bedrijven die blockchain geen kans geven, riskeren achter te blijven”

Volgens een nieuw rapport van Deloitte zal blockchain-technologie een belangrijk onderdeel worden van zo goed als elke onderneming. Bedrijven die hier geen gehoor aan geven en blockchain niet integreren in hun systeem en bedrijfsprocessen, riskeren de kans om achter te blijven op de rest. Blockchain zal uiteindelijk de nieuwe standaard worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Wordt Europa een transferunie?

Het bestaande reddingsmechanisme voor de euro is een compleet ongepaste reactie op het zwakke fiscale beleid van de landen in de muntunie. Dat zegt de Duitse hoogleraar Markus Kerber, die zich heeft gespecialiseerd in overheidsfinanciën en politieke economie. Hij merkt op dat de crisismaatregelen in Europa hebben gezorgd voor een tijdelijke terugkeer van de financiële stabiliteit, maar dat er niets gedaan is aan de onderliggende problematiek van een gebrek aan fiscale discipline in de landen die tot de muntunie behoren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Wirtschafstwoche: "Na aluminium en staal gaat Trump ook import Duitse wagens blokkeren'

De Amerikaanse president Donald Trump wil de invoer van Duitse luxewagens in de Verenigde Staten blokkeren. Dat schrijft het Duitse magazine WirtschaftsWoche, op basis van uitspraken van niet bij naam genoemde Amerikaanse en Europese diplomaten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Zo word je vastgoedmiljonair met een salaris van €40.000/jaar

Volgens vastgoedmiljonair Sidney Torres heb je niet veel geld nodig om rijk te worden. En hij kan het vertellen uit eigen ervaring. Hij begon zijn carrière in vastgoed in 1997. Op dat moment verdiende hij als arbeider slechts $25.000 per jaar, inclusief overuren zo’n $30.000 à $ 40.000. En toch slaagde hij er met dit beperkt budget in om een vastgoedimperium uit te bouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs