EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 131 tot 135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Super quant voorspelt mega flash crash

Marko Kolanovic, een van ’s werelds beste quant beleggers (J.P. Morgan) stuurt een stevige waarschuwing de wereld in. De financiële (r)evolutie van de laatste 10 jaar verhoogt de kans op een forse flash crash substantieel. Indien de centrale banken de situatie niet onder controle krijgen, kan dit zelfs voor de ernstigste sociale onrust in 50 jaar zorgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

‘Volgende crisis wordt een liquiditeitscrisis’

De ergste financiële- en beurscrisis in 50 jaar staat eraan te komen, als we de top dog van JP Morgan mogen geloven. De volgende crisis wordt een liquiditeitscrisis. Deze waarschuwing en voorspelling komt niet van de eerste de beste. Marko Kolanovic is ‘global head of macro quantitative and derivatives research‘ en heeft een ‘Ph.D. in theoretical physics‘. In een lijvig rapport, 168 pagina’s, bestemd voor de cliënten van de investeringsbank, laat hij nog 48 andere experts en economen aan het woord. Voornamelijk geautomatiseerde, computergestuurde handel is wat de aandelenmarkten de das zal omdoen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Lavrov: Washington gebruikt dollar om landen te bestraffen

Volgens de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov maakt de Amerikaanse regering misbruik van haar machtspositie in het wereldwijde financiële systeem door landen onder druk te zetten en te bestraffen. Door dit beleid worden ook andere landen benadeeld, omdat die als gevolg van de sancties geen handel meer kunnen drijven met het land waar de sancties tegen gericht zijn. 

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Nieuwe Crypto Crash nadat Goldman Sachs plannen voor Crypto Trading Desk annuleert

Net op het moment dat de cryptomarkt terug op zijn poten terecht kwam, krijgt het een nieuwe mokerslag te verduren. Invloedrijke zakenbank Goldman Sachs maakt een bocht van 180 graden wat cryptomunten betreft. De plannen voor een Crypto Trading Desk worden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Bitcoin 1.000 dollar minder waard in 14 uur

De waarde van cryptovaluta is voor de tweede dag op rij fors gedaald. De bekendste van de munten, de bitcoin, verloor op 14 uur tijd meer dan 1.000 dollar en was donderdagochtend op het handelsplatform Bitstamp nog 6.253 dollar waard.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs