Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 131 tot 135
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Stevig herstel cryptomarkt na goed nieuws uit de Verenigde Staten

Op 6 februari stond er in de Verenigde Staten een hoorzitting op het programma rond blockchain, virtuele munten en ICO’s. De hoorzitting werd op hoog niveau gehouden met zeer belangrijk regulatoren van de financiële markten. Er waren veel lovende woorden waarop de cryptomarkt sterk herstelde.

Zo zei J. Christopher Giancarlo  van The Commodity Futures Trading Commision (CFTC):

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Tiener (18) stak al zijn spaargeld 3 jaar geleden in cryptomunt en is nu miljonair. Met app toont hij hoe je in zijn voe

Zijn verhaal leest als dat van de ‘Wolf of Wall Street’, maar dan met cryptomunten. Een tiener uit de Amerikaanse staat Ohio besloot op zijn 15de om zich op de cryptomarkt te gooien en dat legde hem geen windeieren. Drie jaar later is Eddy Zillan (18) cryptomiljonair en hij lanceert nu een speciale app waarmee hij iedereen wil coachen die zijn voorbeeld wil volgen.

Bron: Express.live
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Groen licht voor cryptocurrencies in Amerikaanse Senaat: Bitcoin veert weer op

De Amerikaanse regulatoren hebben in een spannende hoorzitting in de Senaat in de VS hun zegen gegeven voor cryptocurrencies. De markt reageerde enthousiast: Bitcoin steeg in een stormachtige handelsdag plots weer 12 procent. Er komt een "do no harm"-aanpak bij de Amerikaanse waakhonden, en dat was het streepje goed nieuws dat de cryptomarkt echt wel nodig had.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

China wil yuan gebruiken voor handel met Cambodja

Cambodja heeft een voorstel van China ontvangen om de yuan te gebruiken voor transacties tussen beide landen. Dat maakte een woordvoerder van het Cambodjaanse Ministerie van Handel dinsdag bekend. China wil graag haar eigen munt gebruiken voor het internationale betalingsverkeer, omdat het omwisselen van en naar dollars extra kosten en een wisselkoersrisico met zich meebrengt. Ook past het binnen de Chinese strategie om de yuan naar voren te schuiven als internationale handelsmunt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Europese beurzen opnieuw stevig in het rood

De Europese beurzen hebben de handel vandaag opnieuw met stevige verliezen afgesloten. Brussel, Frankfurt, Parijs, Amsterdam en Londen noteerden allen meer dan 2 procent in de min. Vrees voor een stijgende inflatie en meer Amerikaanse renteverhogingen bleef de handel domineren.