Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 131 tot 135
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 september 2017

China kiest Westen boven bondgenoot Noord-Korea

Ondanks het herhaaldelijk aandringen van Trump via diverse kanalen leek China tot voor kort niet geneigd de sancties ten opzichte van Noord-Korea daadwerkelijk uit te voeren. Vanaf 1 oktober kan hier mogelijks toch een kentering gezien worden waardoor Trump voor het eerst kan uitpakken met een succes.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Noord-Korea beantwoordt provocaties van Trump: “onvermijdelijk dat raketten VS zullen raken”

Na een hoop verwijten over en weer eerder deze week, heeft Noord-Korea nu ook gereageerd op de bommenwerpers en jachtvliegtuigen die Amerikaans president Donald Trump langs de oostkust van Noord-Korea had laten vliegen. Zo liet de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken weten dat het nu “onvermijdelijk” was geworden dat Noord-Koreaanse “raketten het Amerikaanse vasteland zouden raken”.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Economen verwachten na Duitse verkiezingen financieel-economische megacrisis

Europa kan zwart gat dankzij ECB en EU niet meer ontsnappen

Het kan ook 2020 worden, maar veel later niet meer. Voor nog langer uitstel is de terminale patiënt namelijk te ziek gemaakt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Verenigd Koninkrijk krijgt lagere rating van Moody’s

Het Verenigd Koninkrijk heeft het kredietoordeel bij kredietbeoordeelaar Moody's zien dalen. Volgens het Amerikaanse ratingbureau spelen de overheidsfinanciën mee bij de beslissing.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Ook dit Zuid-Amerikaanse land trekt volop de kaart van de blockchain-technologie

In navolging van een aantal centrale banken waaronder de Canadese en de Britse, heeft de Centrale Bank van Uruguay (BCU) aangekondigd dat het in een gesloten sandbox zal experimenteren met blockchain-technologie.