EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1301 tot 1305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Goldman Sachs startup Circle koopt Poloniex voor $400 miljoen

Technologiestart-up Circle, waarin onder andere Goldman Sachs en Baidu investeerden, heeft voor $400 miljoen de cryptobroker Poloniex gekocht. Dit zou een consolidatiegolf in gang kunnen zetten waarbij het grote geld geen cryptomunten maar cryptotoepassingen koopt. Het past perfect in de volgende fase van de cryptomarkt.

De overname van Poloniex toont aan dat de cryptomarkt steeds volwassener wordt. Een volgende stap zou kunnen zijn dat er pure cryptospelers naar de aandelenmarkt trekken. Daarbij wordt voornamelijk gedacht aan Ripple of Coinbase.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Wanneer komt er vers bloed in centraal bankenland?

Zowel in Japan als Europa wordt de inflatiedoelstelling van 2 procent nog altijd niet gehaald. Dus ECB-baas Mario Draghi haalt zijn doelstelling nog niet, dús zal zijn beleid doorgaan, met alle gevolgen van dien, weet De Kort. Waarom laten ze die 2 procent niet eens los?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Positief jaar voor staats-investeringsfonds Noorwegen

Het Noorse staatsinvesteringsfonds heeft in 2017 een flink hoger rendement op zijn investeringen geboekt, met name dankzij de opmars op de wereldwijde aandelenmarkten.

Het rendement bedroeg 13,7 procent, wat neerkomt op omgerekend 103 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Betrouwbaarste indicator van nieuwe recessie voorspelt weinig goeds

Bij de voorspelling van de laatste drie Amerikaanse recessies blijkt de meest betrouwbare indicator de vrouwelijke vruchtbaarheid te zijn geweest. Tot die conclusies komen onderzoekers van het Amerikaanse National Bureau of Economic Research (NBER).

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Syrie en Rusland starten reddingsoperatie in oosten van Ghouta

De Syrische regering en het Russian Centre for Reconciliation hebben samen het besluit genomen om een reddingsoperatie te starten in het oosten van Ghouta, een gebied in het oosten van Damascus dat nog steeds in handen is van de terroristen. Morgenochtend tussen 9:00 en 14:00 lokale tijd zal het Syrische regeringsleger in de wijken Douma en Arbil tijdelijk stoppen met aanvallen op de terroristen, zodat burgers het gebied kunnen ontvluchten.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs