EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13021 tot 13025 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

Er is een nieuwe stierenmarkt … in cash

De laatste 6 jaren was het feest op de financiële markten. Zo goed als alle activa stegen: aandelen, obligaties, kunst, vastgoed, … alles werd meer waard – behalve grondstoffen. Het extreem losse monetaire beleid van de centrale banken is hier uiteraard niet vreemd aan. Maar nu lijkt er een nieuwe trend te ontstaan: Cash is King!

De laatste 6 jaren waren een plezier voor beleggers. Alle activa konden winst boeken. Ze deden dit niet allemaal op hetzelfde moment, maar de algemene trend was hoger. Wie 6 jaar geleden een gespreide portefeuille had van €100.000 heeft nu zonder al te veel moeite een meervoud daarvan.

Het maakte niet uit waarin u investeerde zolang het maar geen grondstoffen waren … of cash.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

269 euro per seconde: staatsschuld stijgt minder hard, maar niet dankzij Dijsselbloem

Het gaat beter met de  economie, de overheid deelt cadeautjes uit en de staatsschuld stijgt verder: met 269 euro per seconde.

Het gaat beter met de  economie, de overheid deelt cadeautjes uit en de staatsschuld stijgt verder: met 269 euro per seconde.

Dat blijkt uit de nieuwe berekening van de staatsschuldmeter van Z24. Die is gebaseerd op prognoses van het Centraal Planbureau en de Miljoenennota 2016, die dinsdag werden gepubliceerd.

Zie de live-meter van de Staatsschuld in de rechterzijbalk op de homepage van Z24.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

Russisch bedrijf wil eigen Bitcion op de markt brengen

Het Russische QIWI betalingssysteem wil 3,8 miljard dollar aan virtueel geld op de markt brengen door de invoering van de eerste nationale crypto-valuta.

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

Constancio: ECB heeft ruimte om QE verder uit te breiden

De Europese Centrale Bank heeft ruimte om haar stimuleringsprogramma verder uit te breiden, aldus ECB vice-president Vitor Constancio. Hij verklaarde tegenover Reuters dat het stimuleringsprogramma van de ECB nog relatief klein is in verhouding tot soortgelijke stimuleringsprogramma’s van centrale banken elders in de wereld

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 16 september 2015

OESO verwacht zwakkere wereldeconomie

Vanwege de afkoeling van de economieën in China en Brazilië zal de groei van de wereldeconomie dit jaar en volgend jaar lager uitpakken dan eerder verwacht. Dat liet de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) woensdag weten.

Lees verder op www.marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs