EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13046 tot 13050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Lucht voor edelmetalen niet per se positief

De terugval in de prijs van goud is een geschenk geweest voor die individuele, institutionele en officiële hard asset-investeerders die goed wisten te timen. Maar aan elke opportuniteit komt een eind. De nieuwe uptrend zal dan ook echt niet lang meer op zich laten wachten.

Goud steeg meer dan 2% de afgelopen week en staat meer dan 10% hoger sinds zijn laagste punt zo’n 3 maanden geleden. Is de correctie nu eindelijk voorbij? Het is nog te vroeg om dat met zekerheid te zeggen. Maar alle fundamenten die goud deed stijgen van $250,- tot meer dan $1900,- per ounce zijn nog steeds aanwezig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Hoogste prijsstijging koopwoningen in zeven jaar

Bestaande koopwoningen waren in september in Nederland gemiddeld 3,5 procent duurder dan een jaar eerder. 

Bestaande koopwoningen waren in september in Nederland gemiddeld 3,5 procent duurder dan een jaar eerder. 

Daarmee ging de huizenprijs vorige maand in het sterkste tempo sinds april 2008 omhoog. Dat maakte het Kadaster maandag bekend.

De woningprijzen bereikten in juni 2013 het dal en gaan sindsdien weer omhoog. Koopwoningen zijn daardoor nu in doorsnee 6,6 procent duurder dan in juni 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Groei Chinese economie sinds financiële crisis niet zo laag

De groei van de Chinese economie is voor eerst sinds de financiële crisis niet zo laag geweest. Uit de laatste kwartaalcijfers die maandag bekend zijn gemaakt, blijkt dat de groei blijft steken op 6,9 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Duitse begroting in het rood door toestroom vluchtelingen

Het toenemende aantal vluchtelingen in Duitsland zorgt er waarschijnlijk voor dat de Duitse overheid in 2016 voor het eerst in jaren weer een tekort op haar begroting heeft. Daarop rekent de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble, stelde het Duitse tijdschrift Der Spiegel vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 oktober 2015

Goldman Sachs voorziet een derde crisis

Het is het intrappen van een open deur, maar toch: Het gaat niet goed met de wereldeconomie. Nog onlangs kwam het IMF bij monde van mevrouw Lagarde met alarmerende commentaren naar buiten. Een bijzonder punt van aandacht van mevrouw Lagarde waren de opkomende markten.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs