EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13091 tot 13095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 oktober 2015

Column Kees de Kort | Minder, minder, minder

Duizenden banen verdwijnen er mogelijk bij de Rabobank. Voor de werknemers die op straat komen te staan, wordt het alleen maar minder, minder, minder betoogt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Duizenden banen verdwijnen er mogelijk bij de Rabobank. Voor de werknemers die op straat komen te staan, wordt het alleen maar minder, minder, minder betoogt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

"De financiële sector is aan het krimpen. Heel veel mensen die de afgelopen zijn ontslagen of worden ontslagen, komen van bedrijven met heel goede arbeidsvoorwaarden. We hebben het vaak over bankiers die goed verdienen, maar het personeel van de bank werd ook heel goed bedeeld. Salarissen, pensioen, secundaire arbeidsvoorwaarden. De meeste van die mensen vinden wel weer wat anders, maar de arbeidsvoorwaarden voor bijna alle andere banen zijn slechter tot een stuk slechter dan wat ze hadden. Minder uren, minder per uur, minder secundaire arbeidsvoorwaarden. Opgeteld zien we in Nederland heel langzaam maar zeker dat het loonbouwwerk onder druk staat. Dat heeft ook effect op het economisch herstel. De banen zijn er wel, maar ze worden minder goed betaald. Dat trekt langzaam maar zeker een spoor door de economie."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 14 oktober 2015

"Duizenden banen op de tocht bij Rabobank"

De Nederlandse coöperatieve bank Rabobank gaat drastisch saneren, waarbij mogelijk duizenden werknemers hun baan verliezen. Dat meldt het Financieele Dagblad op basis van gesprekken met bronnen binnen en buiten de bank en het strategiedocument 'Op weg naar Strategisch Kader 2016-2020', dat in handen is van de Nederlandse krant.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 14 oktober 2015

Goud wint aan populariteit in Maleisië

Dat Chinezen en Indiërs veel goud kopen wisten we al, maar ook in Maleisië wint het edelmetaal aan populariteit. Vooral jongeren blijken geïnteresseerd in het edelmetaal en besluiten steeds vaker een deel van hun spaargeld aan te houden in de vorm van gouden munten of een digitale goudrekening.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 14 oktober 2015

Grootste middenklasse zit in China

Volgens het nieuwste Global Wealth Report van Credit Suisse heeft China nu al een grotere middenklasse dan de Verenigde Staten. Volgens het onderzoek van de Zwitserse bank groeit de middenklasse in China dit jaar naar 109 miljoen volwassenen, terwijl dat aantal in de Verenigde Staten is blijven steken op 92 miljoen volwassenen. Tot de middenklasse worden volwassenen gerekend die tenminste twee keer modaal verdienen in het land waar ze werken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 14 oktober 2015

Perth Mint speelt met Kangaroo in op tekort aan zilveren munten

Wereldwijd kopen beleggers op dit moment zoveel munten dat de verschillende munthuizen de vraag niet meer bij kunnen houden. De Perth Mint speelt met de introductie van de zilveren Kangaroo in op deze kans.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs