EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13131 tot 13135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 september 2015

ECB heeft bijna 400 miljard euro besteed aan …. niets

De kans is opnieuw vergroot dat de ECB zijn obligatie-aankopen zal uitbreiden. Dit mede door het reeds geëffende pad door onder andere de centrale banken van China, de VS en Japan. Waar dit voor beleggers goed nieuws is, is dit voor de spaarders onder ons net het omgekeerde.

Waar strategen bij een mislukte strategie besluiten om de strategie aan te passen lijken de centrale bankiers net het omgekeerde te proberen. Niet minder maar net meer van de huidige strategie tot ze erbij neervallen…, dit lijkt toch de realiteit te worden. Waar het fameuze QE-programma van Draghi bedoeld was om tijdelijk te zijn lijkt men het opnieuw uit te breiden waarbij er nog amper gezegd wordt wanneer er daadwerkelijk een einde zal aan komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 10 september 2015

31 jaar geleden onthulde Warren Buffett zijn geheim … maar niemand luisterde

Wie 31 jaar geleden $1.000 investeerde in Warren Buffett had vandaag een fortuin van $155.000. Tijdens een speech in de Columbia Business School onthulde Warren Buffett in 1984 al het geheim van zijn succes. Spijtig genoeg luisterde er (bijna) niemand.

Buffett zei:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 september 2015

China wil olieprijs in yuan

China wil meer zeggenschap krijgen over de prijsvorming van olie en zal daarom naar verwachting volgende maand al een alternatief voor de gangbare WTI en Brent olie aanbieden. Deze nieuwe oliecontracten zijn genoteerd in Chinese yuan en zullen verhandeld worden op de Shanghai International Energy Exchange.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

Staalbaas vreest ontslaggolf in Europa

Door de enorme overcapaciteit bij Europese staalfabrieken staan tienduizenden arbeidsplaatsen op de tocht. 

Door de enorme overcapaciteit bij Europese staalfabrieken staan tienduizenden arbeidsplaatsen op de tocht. 

Als Europese fabrieken zich aanpassen aan de vraag, dan verdwijnen mogelijk 70.000 van de huidige 350.000 banen, verwacht de voorzitter van de World Steel Association, Wolfgang Eder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

12 & 13 september: Bitcoinference 2015 in het science park te Amsterdam

Dit weekend zal alweer de 5e editie van de Bitcoin conferentie "Bitcoinference" plaats vinden te Amsterdam. In het science park, de geboorte plek van digitaal geld, zullen twee dagen helemaal in het teken van Bitcoin staan. Op het programma staat een veelzijdige groep van sprekers. Zo zullen onder andere ontwikkelaars, (belasting)-advocaten, politici, entrepeneurs, adviseurs en politici hun kijk geven op Bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs