Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 13146 tot 13150
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 17 juni 2015

Market Update (17 juni 2015)

Aantal openstaande schulden stijgt naar recordniveau, Nederlandse banken hebben nog miljarden aan slechte leningen op balans staan en de hypotheekshop wil dat meer huurders de kans krijgen een huis te kopen. Verder in het nieuws: Bitcoins worden weer meer waard door onrust Griekenland, voormalig ECB-president Trichet zegt dat Griekenland het beste in de eurozone kan blijven en de grootste gasbedrijven van China en Rusland willen beide geen dollars meer gebruiken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juni 2015

Dit zijn dé 3 scenario’s voor Griekenland de komende weken

Waar de Griekse saga zowel de politieke als de financiële wereld 5 jaar bezig heeft gehouden, komt D-day vermoedelijk één van de komende dagen, mogelijks zelfs in de loop van woensdag tijdens een vergadering van de ECB.

Waar investeerders en debiteuren uitkijken naar de komende dagen/uren zijn volgende dingen alvast glashelder op papier:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 juni 2015

Innovatie rondom bitcoin blijft toenemen

De wereld rondom bitcoin houdt niet meer op met ontwikkelen en innoveren. Er worden voortdurend nieuwe investeringen gedaan in projecten voor allerlei internetplatvormen, software en hardware ofwel via crowdfunding of via particuliere investeringen.

Na de val van de grootste bitcoin exchange ter wereld – MtGox.com, leek de bitcoin-wereld in te storten. Dit is niet gebeurt en geniet bitcoin momenteel een revolutionaire reputatie waarbij grenzeloos, kosteloos, snel, veilig en gemak enkele termen zijn die bij deze crypto-valuta horen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015

'Amerikanen voeren druk op om Grieks akkoord'

Krap 48 uur voor de kritieke bijeenkomst in Brussel, voeren de Verenigde Staten de druk op Griekenland en haar schuldeisers op om tot een akkoord te komen.

Zo riep Jack Lew, de Amerikaanse minister van Financiën, volgens zakenkrant Financial Times de Griekse premier Alexis Tsipras op ''serieuze stappen" te zetten.

Lew zou Tsipras dinsdag in een telefoongesprek hebben gewaarschuwd voor de problemen waarin Griekenland verzeild kan raken, mocht er geen akkoord worden bereikt. Ook waarschuwde hij voor de gevolgen en onzekerheden voor Europa en de wereldeconomie als een overeenkomst uitblijft.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015

Nadenken over je eigen toekomst en die van de mens

Soms heb ik het gevoel dat ik niet meer nodig ben. Mijn kinderen zijn volwassen, de tijd dat ik voor hen belangrijk was, is voorbij. Het betaalde werk en het vrijwilligerswerk dat ik doe, kan makkelijk door andere mensen gedaan worden. Kan ik de komende 15 jaar nog iets zinnigs of belangrijks doen?

Gisteren las ik de levensfilosofie van Matt Bellamy, de zanger en gitarist van de Britse rockband Muse. Bellamy zegt dat je als mens maar korte tijd op aarde bent en dat je die tijd moet gebruiken om zoveel mogelijk te doen en te bereiken. Dit idee komt vaak terug in de songs van Muse… verspil je tijd niet.

Daarom geef ik mijn lezers vandaag de tip om over hun toekomst na te denken. Waar leef je eigenlijk voor?