Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 1316 tot 1320
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Chinese miljardairs moeten op hun tellen passen

Chinese miljardairs moeten op hun tellen passen. Er zouden in China zo’n 320 miljardairs zijn die moeten vrezen dat ze op de grill worden gelegd.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Twee grafieken. Duidelijk signaal.

Vorige week verwees ik u in al naar het fantastische jaarlijkse In Gold we Trust rapport van vermogensbeheerder Incrementum.

Ik liet u zien hoe ongelofelijk hoog het stijgingspotentieel van goud en zilver is. Op basis van reële berekeningen. Hieronder een andere grafiek die zeer veelzeggend is.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Palladium en Platina even duur?

Het prijsverschil tussen platina en palladium is teruggevallen naar minder dan 100 dollar. Dit is best opmerkelijk: het gemiddelde van de afgelopen twintig jaar is 555 dollar. Over de periode 2007 tot 2012 was dit zelfs 1000 dollar.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

De 19 sectoren die Blockchain voorgoed zal gaan veranderen

De blockchain wordt nu voor het grootste gedeelte nog gelieerd aan cryptocurrencies, maar blockchain heeft tevens de mogelijkheid om organisaties transparant, democratisch, gedecentraliseerd, efficiënt en veilig te maken. Er zijn enorm veel nieuwe concepten die totaal gebaseerd zijn op de blockchain. Het is een technologie die veel zal betekenen voor onze economische in de toekomst. Een disruptieve technologie die een aantal sectoren en industrieën voorgoed zal gaan veranderen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

Wil je een hoger loon? Simpel: werk gewoon in het weekend

Werken terwijl de meeste mensen vrij hebben: niet iedereen ziet het zitten. Is weekendwerk iets voor jou? Check eerst even deze voor- en nadelen.