EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1316 tot 1320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Deze cryptomunt springt er momenteel met kop en schouders bovenuit

De cryptomarkt lijkt momenteel wat te stabiliseren. Maar er is één cryptomunt die de laatste weken erg opvalt door zijn contrair koersverloop en het ‘gehypte’ nieuws. Waar de meerderheid van de munten zijdelings bewegen, heeft Verge (XVG) er de afgelopen weken een indrukwekkende stijging opzitten. En het ziet er niet direct naar uit dat Verge een pauze gaat inlassen de komende dagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

De rijksten worden nóg rijker en dat is een economische ramp

Tot die conclusie komt een Britse parlementaire commissie, waarin zowel Labour als de Conservatieven oproepen tot wereldwijde actie om de groeiende ongelijkheid tegen te gaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

IMF ziet huizenprijzen wereldwijd flink stijgen

Niet alleen de huizenprijzen in Nederland zitten flink in de lift, ook in andere landen stijgen de prijzen. Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zijn woningmarkten internationaal steeds meer met elkaar vervlochten. Daardoor is de woningmarkt wereldwijd ook kwetsbaarder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Confrontatie NAVO en Rusland dreigt in Syrië

De bijeenkomst van de VN Veiligheidsraad van 9 april heeft niet tot een diplomatieke doorbraak of zelfs maar tot een compromis geleid. De vergadering heeft in feite tot een nog scherpere escalatie tot gevolg gehad. Rusland en de Verenigde Staten hebben elkaar over en weer beschuldigd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Verslag spoedzitting VN Veiligheidsraad over Syrië

Maandagavond hield de VN Veiligheidsraad op verzoek van Rusland een spoedzitting over de laatste ontwikkelingen in Syrië. We hebben de reactie van de belangrijkste spelers in deze ontwikkelingen voor u op een rij gezet. Hieronder ziet u de vertaling van de notulen die eerder op de website van de Verenigde Naties werden vrijgegeven.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs