Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 1316 tot 1320
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Macron wil eurozone regering en Franse schulden afschuiven op Duitsland en Nederland

Einde Nederlandse sociale zekerheid en welvaart nabij als Macron, D66 en GroenLinks hun zin krijgen – Telegraph: Macrons plannen betekenen een ‘uniforme eurozone superstaat’

Euroglobalist Macron is alleen bereid Frankrijk te ‘hervormen’ als de Duitsers en Nederlanders daar permanent voor gaan betalen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Economische groei dankzij opa en oma

De Nederlandse arbeidsmarkt is in veel opzichten de economische crisis te boven gekomen, maar er zijn nog wel wat puntjes. Bijvoorbeeld: meer langdurig werklozen. ‘Dat is het aardige van het CBS. Jarenlang werd er alleen maar vergeleken met een maand terug en een jaar terug en twee jaar terug en drie jaar terug. Want dan zat er vooruitgang in.’

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Tweede Kamer wil dat ECB per direct geldkraan dichtdraait

De Tweede Kamer wil dat De Europese Centrale Bank (ECB) zo snel mogelijk het ruime opkoopprogramma afbouwt en vervolgens helemaal stopzet. Met die boodschap wordt ECB-president Mario Draghi woensdag ontvangen in de Tweede Kamer.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Texas wil eigen opslagfaciliteit goud!

Steeds meer mensen ontdekken hoe fragiel ons huidige financiële systeem is. De basis, goud, is volledig losgekoppeld van de hoeveelheid geld in circulatie. Dat daar problemen van komen weet elke goedgeïnformeerde burger. Zelfs bepaalde politici beginnen het probleem nu te begrijpen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Anonymous: “Bereid je voor op wat komen gaat”

Het hackerscollectief Anonymous heeft in een videoboodschap gewaarschuwd voor een Derde Wereldoorlog. Die zou worden ingezet op het Koreaanse schiereiland. “Bereid je voor op wat komen gaat,” waarschuwt de groep in een video die het op zijn YouTube-kanaal heeft gepubliceerd (zie onder). De groep maakt gewag van een ”globaal vernietigend conflict, zowel voor het milieu als op economisch vlak”.