Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 1316 tot 1320
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Beursblik: Fed en ECB lijken kruit droog te houden tijdens Jackson Hole

De Amerikaanse Federal Reserve en de Europese Centrale Bank zullen tijdens het jaarlijkse symposium voor centrale banken in het Amerikaanse Jackson Hole eind deze week vermoedelijk hun kruit droog houden als het gaat om grote aankondigingen over het monetaire beleid. Dit verwachten economen geraadpleegd door ABM Financial News.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Zwitsers bouwen langste hangbrug ter wereld

In de Zwitserse Alpen is de langste hangbrug ter wereld ingehuldigd. De voetgangersbrug is het werk van het Zwitserse Swissrope en is 494 meter lang. Op een bepaald punt bengelt ze 85 meter boven de begane grond- vergelijkbaar met de 30ste verdieping van een flatgebouw. De draagkabels wegen dan weer acht ton.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Duitsland wil niet meer troepen naar Afghanistan te sturen

Duitsland zal niet meteen meer troepen naar Afghanistan sturen om tegemoet te komen aan het verzoek van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat zei de Duitse minister van Defensie, Ursula von der Leyen, tijdens haar bezoek aan een haven voor onderzeeërs in het noorden van Duitsland. Ze verwelkomde het besluit van Trump om de missie in Afghanistan voort te zetten, maar voegde eraan toe dat haar land niet vooraan zal staan om een bijdrage te leveren.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Nieuw staakt-het-vuren bereikt in Oekraine

De president van Oekraïne heeft vandaag met de regeringsleiders van Duitsland, Frankrijk en Rusland overleg gevoerd over een nieuw staakt-het-vuren in Oekraïne. In het telefonische overleg werd een overeenstemming bereikt voor een nieuw staakt-het-vuren in het oostelijke deel van Oekraïne, waar regeringstroepen een gewapende strijd voeren met pro-Russische separatisten.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 23 augustus 2017

Deze EU website bestrijdt Russische propaganda

Vanuit een groot glazen gebouw in hartje Brussel houdt de website EU vs Disinfo voor u in de gaten welke ‘Russische propaganda’ er in de wereld wordt gebracht. Op deze website vinden we een database van honderden nieuwsberichten uit verschillende media, die volgens het team achter EU vs Disinfo feitelijk onjuist of op zijn minst niet bevestigd zijn.