EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13151 tot 13155
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Grieken protesteren tegen akkoord

Honderden Grieken zijn samengekomen voor het Griekse parlement om te betogen tegen het akkoord. Ze vinden dat hun premier Tsipras hen in de steek laat, en hen zelfs heeft verraden. De betogers zien de besparingen en hervormingen in ruil voor 86 euro miljard noodsteun niet zitten. Een van de betogende leerkrachten vergelijkt het akkoord met een staatsgreep. "Tsipras vroeg wat het volk wilde, wij hebben geantwoord. Maar wat er nu in Brussel gebeurd is, is gewoon verraad".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

ā€œGriekenland wordt behandeld als een vijandige bezette natieā€

Vijf minuten voordat de Europese financiĆ«le markten openden was het ā€“ toevallig? ā€“ zover. Na Ć©Ć©n van de langste vergadersessies ooit kondigde EU-president Donald Tusk een doorbraak aan: een overeenkomst met de Grieken was bereikt.

Een Grexit is afgewend, maar wat krijgen de Grieken en overige Europeanen ervoor terug?Ā Na een dag kunnen we de balans opmaken. Weinigen zijn hier beter bedreven in dan Ambrose Evans-Pritchard, commentator bij de Britse Telegraph.

Hij is niet mild. Integendeel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Hoe zal het Griekse parlement woensdag stemmen?

De schuldeisers van Griekenland hebben Athene en de regering Tsipras zeer strenge eisen opgelegd vooraleer ze aanspraak kunnen maken op een nieuw, omvangrijk steunpakket. Daarnaast zal de Europese Commissie 35 miljard euro uittrekken om investeringen in groei en werkgelegenheid mogelijk te maken. De Grieken behouden volgens premier Charles Michel ook het vooruitzicht op een schuldherschikking.

Is dit genoeg voor Tsipras om het Helleens parlement te overtuigen? Zijn eigen partij doet al wat moeilijk. De coalitiepartner ook. De oppositie zal wellicht nodig zijn om de hervormingen gestemd te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

De Ć©chte reden waarom Varoufakis opstapte

Voormalig Grieks minister van FinanciĆ«n Yanis Varoufakis heeft in een interview meer uitleg gegeven bij zijn ontslag, meteen na het Griekse referendum over de toenmalige voorstellen van de internationale schuldeisers. Varoufakis zag zich naar eigen zeggen geĆÆsoleerd met zijn harde opstelling.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 juli 2015

Voorlopig nog karig pinnen in Griekenland: banken pas donderdag open

De banken in Griekenland blijven zeker nog tot en met woensdag dicht. Dat bevestigde het Griekse ministerie van Financiƫn maandag.

De Griekse banken zijn al twee weken dicht, omdat ze ten onder dreigden te gaan aan de grote onzekerheid over de toekomst van het land. Vorige week woensdag werd gemeld dat de banken nog tot maandag gesloten zouden blijven. Die termijn is nu dus verlengd tot en met 15 juli.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs