EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13171 tot 13175
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Teruglezen: Grieks akkoord bevat 82 tot 86 miljard voor drie jaar

Na een marathonvergadering van bijna zeventien uur ligt er een akkoord met Griekenland op tafel. Tijdens een persconferentie in Brussel sprak EU-president Donald Tusk van 'een agreekment'. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft laten weten dat er de komende drie jaar 82 tot 86 miljard wordt uitgetrokken voor Griekenland. Met het akkoord is een Grexit van de baan, stelt de Griekse premier Alexis Tsipras.

[...]

Lees verder op Volkskrant.nl
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Zo ziet het ‘soort van akkoord’ met Griekenland eruit: maar wat nu?

Donald Tusk, de voorzitter van de raad van ministers van de EU; Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie en Jeroen Dijsselbloem, voorzitter van de Eurogroep na afloop van de persconferentie maandagochtend. Foto EPA

Na 17 uur vergaderen van zondagmiddag tot maandagochtend hebben de regeringsleiders van de eurozone een overeenkomst gesloten. Er komt een nieuw reddingspakket voor Griekenland, maar er is nog veel onduidelijk over de inhoud en de voorwaarden van de deal.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

BofAML: Deze valuta kan 10% dalen

De renminbi, een van ’s werelds meest gecontroleerde valuta, zal waarschijnlijk een significante daling ervaren. Ten minste, als men uitgaan van Beijing dat naar verwachting terugkomt van zijn traditionele interveniërende standpunt.

‘We kijken aan tegen een daling van 5 tot 10 procent in het komende jaar, hoewel de munt in de komende maanden nog stabiel kan blijven’, zei Adarsh Sinha, head of Asia Pacifiv G10 FX strategy bij Bank of America Merrill Lynch (BofAML) Global Research, tegenover Cnbc.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Tsipras: "We hebben best mogelijke bereikt"

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft naar eigen zeggen op de top van de eurogroep het beste bereikt wat voor zijn land mogelijk is. "We hebben een rechtvaardige strijd geleverd", zei hij na de top in Brussel. "We staan nu voor zware beslissingen."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Twitter reageert vernietigend op Grieks schuldenakkoord

Via de trending hashtag #ThisIsACoup geven mensen massaal kritiek op de snoeiharde eisen van de internationale schuldeisers. Vooral Duitsland moet het ontgelden, inclusief verwijzingen naar de Tweede Wereldoorlog en de nazi's.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs