EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13206 tot 13210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 september 2015

Over 2 weken Griekse verkiezingen: een overzicht

Met de huidige volatiliteit op de financiële markten waarbij we gedompeld worden in onzekerheid of er nu een Amerikaanse renteverhoging gaat komen dit jaar nog en waarbij we vaak slecht nieuws moeten incasseren vanuit China zijn de aankomende vervroegde verkiezingen in Griekenland naar de achtergrond geschoven. Hier een kleine update.

Het lijkt erop dat de voorzitter van het door muiterij geplaagde Syriza, Alexis Tsipras zich van Koning der verdeeldheid heeft opgeheven tot Keizer van de hoop op een Grieks verblijf in de monetaire unie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 5 september 2015

Verkoop Zilver in de lift

De verkoop van zilver is de ook dit jaar op recordniveau. Beleggers kochten in het eerste halve jaar van 2015....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 5 september 2015

Dit zijn de rijkste Belgen

Ludwig Verduyn heeft zijn nieuwe ranglijst met de 500 rijkste Belgen naar buiten gebracht. De Ab Inbev familie mag zich nog steeds de rijkste noemen en Donald Muylle stapt, 35 jaar nadat hij zijn eeerste keuken bouwde, de top-500 binnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 september 2015

De 4 domste dingen die u kunt doen met uw geld

Geld, het is er in overvloed. Vooral sinds de financiële crisis creëert men geld als nooit tevoren. Spijtig genoeg komen al deze miljarden zelden op de juiste plaats terecht. We moeten dus goed omgaan met het geld dat we hebben. Uw geld verspillen aan domme dingen is dan ook ‘not done’.

Geld, het is er in overvloed. Vooral sinds de financiële crisis creëert men geld als nooit tevoren. Spijtig genoeg komen al deze miljarden zelden op de juiste plaats terecht. We moeten dus goed omgaan met het geld dat we hebben. Uw geld verspillen aan domme dingen is dan ook ‘not done’.

Wie geld verspilt, moet er eens bij stil staan wat hij met al dat verloren geld zou kunnen doen. Of beter nog, wat zou iemand anders met al dat geld kunnen doen. In de ‘Personal Finance’ blogs van Slim Beleggen willen we er voor zorgen dat onze lezers zo goed mogelijk omgaan met hun geld zodat we er allemaal beter van worden.

Dit geldt evenzeer voor jonge mensen. Jonge mensen hebben vooral de neiging om domme dingen te doen met hun geld, ze hebben nu eenmaal hun hele leven nog voor zich om dit goed te maken. Maar jonge mensen moeten vooral zo vroeg mogelijk bezig zijn met hun geld. De kracht van samengesteld kapitaal is zo sterk dat het vooral jonge mensen helpt op weg naar rijkdom.

Time publiceerde recent een lijst met de 4 domste dingen die u kunt doen met uw geld:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 5 september 2015

Market today 5 september

Petrobras wil miljarden bezuinigen op luxe. Boeren houden het hoofd amper boven water en eisen Europese steun. Zorgverleners PGB krijgen iets meer rust.

Lees verder op www.marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs