EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13211 tot 13215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 25 juli 2015

Wist jij dít al over goud en olie?

Veel verschillende grondstoffen staan rond de laagste niveaus in jaren en die posities zijn in juli verder verslechterd. Zowel goud als olie daalden deze maand, respectievelijk met zo’n 6 en 15 procent. Ondertussen zet de dollar zijn weg omhoog juist voort. Toch kan het een probleem zijn voor beleggers om zowel goud als olie in het mandje met grondstoffen te stoppen en ervan uit te gaan dat ze op dezelfde manier zullen bewegen.

Zowel olie als goud hebben een negatieve correlatie met de dollar; naarmate de dollar stijgt, zijn er over het algemeen minder dollars nodig om dezelfde hoeveelheid van die grondstof te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Huizenverkoop VS zakt in

De verkoop van nieuwe huizen in de Verenigde Staten is in juni gezakt tot het laagste niveau sinds november vorig jaar. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Handel vrijdag bekend.

De verkoop zakte vorige maand met 6,8 procent, naar 482.000 huizen op jaarbasis. Die sterke afname was onverwacht. Economen rekenden in doorsnee op een toename met 0,3 procent.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Yanis Varoufakis: "Ik heb fouten gemaakt"

Hij is één van de meest controversiële politici in Europa. De Griekse ex-minister van Financiën Yanis Varoufakis. Tijdens zijn ministerschap heeft hij veel buitenlandse collega's tegen de schenen geschopt, wat hem uiteindelijk de kop heeft gekost. In een interview met ZDF geeft Varoufakis voor het eerst toe dat hij fouten heeft gemaakt. "Ik zou een gevaarlijke gek zijn als ik dat niet zou inzien."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Export Nederland naar Rusland halveert bijna in jaar tijd

De Nederlandse export naar Rusland is in een jaar tijd bijna gehalveerd. In de eerste vier maanden van dit jaar voerde Nederland voor 1,26 miljard euro naar Rusland uit tegenover 2,07 miljard euro in dezelfde periode een jaar eerder.

Dat is een daling van meer dan 800 miljoen euro, blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Column Kees de Kort | Totaal lachwekkend

Nieuwe cijfers uit China over de inkoopmanagers in de industrie. BNR’s macro-econoom Kees de Kort kan er kort over zijn: “Waardeloos.”

Nieuwe cijfers uit China over de inkoopmanagers in de industrie. BNR’s macro-econoom Kees de Kort kan er kort over zijn: “Waardeloos.”

“Het was echt heel matig. Er is sprake van krimp”, legt hij dan uit. “Gewoon keiharde krimp. Da’s één feit. Er is ook nieuws bekend geworden over de Chinese elektriciteitsconsumptie, ook een indicator voor groei. Nou, die groeit nog nét: 1,3 procent op jaarbasis.”

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs