EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13211 tot 13215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Honderd grootste banken ter wereld maken meer dan 200 miljard euro winst in de tweede helft van 2014

De honderd grootste banken over de hele wereld hebben in de tweede helft van 2014 maar liefst 228 miljard euro winst gemaakt, dit bedrag is voor de uitkering van het dividend aan de aandeelhouders. Dit blijkt uit een rapport van het Bazels comite voor bankentoezicht.

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Bank of England stopte met goud leasing in 2008?

Cijfers van de Bank of England suggereren dat de centrale bank in 2008 gestopt is het met uitlenen van goud. Een van onze lezers (h/t @freegolds) stuurde me deze link naar de website van de Bank of England, waarop te zien is hoeveel goud er tussen 1999 en 2015 werd uitgeleend door het Bank of England Banking Department

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Handels overschot in de eurozone stijgt flink

Het overschot op de handelsbalans in de eurozone is in juli flink gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Eurostat, het Europese bureau voor statistiek, maakte dit op dinsdag bekend. Op basis van de eerste berekeningen is het overschot gestegen van 21,2 miljard euro tot 31,4 miljard euro.

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Ook dit groeiland heeft te maken met problemen

De afgelopen maanden hebben de beleggers zich voornamelijk bezig gehouden met al het nieuws rondom China. De Chinese economie is volgens de macrocijfers in een vertraging terecht gekomen en veel economen houden rekening met een harde landing. Maar ook een ander groeiland heeft te kampen met de nodige economische problemen. Zo publiceerde Business Insider inflatiecijfers over de groothandelssector van India. En de inflatie is opnieuw verder teruggelopen.

De groothandelsprijsinflatie van India daalde zelfs tot het laagste niveau ooit. De Wholesale prijsindex (WPI) van het land daalde met 4.9% in vergelijking met een jaar geleden. De waarnemers hadden gerekend op een daling van 4,4% en het is dus duidelijk dat dit cijfer een stuk negatiever heeft uitgepakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Sancties tegen Rusland geven sovjet-nostalgici meer krediet

In tijden van economische tegenspoed steken allerlei vreemde economische doctrines de kop op. Dat is in Rusland niet anders.

In tijden van economische tegenspoed steken allerlei vreemde economische doctrines de kop op. Dat is in Rusland niet anders.

Rusland is in de ban van een totale monetaire meltdown, koopkrachtverlies, en stijgende armoede. De roebel is te gevoelig aan de olieprijzen. CEO’s die er een potje van maken en de belastingbetaler miljarden kosten, krijgen een mooi postje in de politiek.

Kortom: Er is iets fundamenteel mis met Rusland en de Russische economie. Een economische crisis zou loutering moeten brengen, maar doet sommige geesten op hol slaan.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs