EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 13216 tot 13220
Geplaatst op: zondag 12 juli 2015

‘Schäuble stelt tijdelijke Grexit voor’

Griekenland zou voor minstens vijf jaar en dus tijdelijk de eurozone moeten verlaten (Grexit). Of Athene moet met betere voorstellen komen voor financiële steun. Volgens de Duitse krant Frankfurter Allgemeine op zondag heeft de Duitse minister Wolfgang Schäuble dat voorgesteld. De minister vergadert momenteel in Brussel met zijn collega-ministers van de eurozone over Griekenland.

Een Griekse regeringswoordvoerder ontkende tegenover persbureau Reuters dat Schäuble of iemand anders gesproken heeft over een (tijdelijk) vertrek van Griekenland uit de muntunie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 12 juli 2015

‘Griekenland moet schuldverlichting krijgen’

Een reddingsplan voor Griekenland moet ook een vermindering van de schuldenlast inhouden. Dit zegt de Franse minister van Economie Emmanuel Macron in een interview met de Duitse krant Die Welt van zaterdag.

De Duitse regering heeft zich steeds verzet tegen een herstructurering van de Griekse schulden. Volgens het ministerie van Financiën zou Berlijn nooit enige vorm van schuldreductie accepteren die de werkelijke waarde zou verlagen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 12 juli 2015

Miljardair koopt zilver speler

Miljardair Ray Dalio heeft recent aandelen in een speler in de zilvermarkt gekocht. George Soros heeft ook aan aardig pakket aandelen in het fonds maar Dalio heeft er nu meer.

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

9 Griekse journalisten die zich kritisch tonen over Syriza moeten zich daarvoor verantwoorden

Griekse journalisten die  in de aanloop van het referendum van vorige zondag de regeringspartij Syriza hebben bekritiseerd kunnen daarvoor worden gestraft. De Griekse overheid wil dat 9 journalisten die hun kijkers en lezers opriepen ‘ja’ te stemmen zich nu voor het Ethisch Comité van de Atheense journalistenbond (ESIEA) verantwoorden.

De journalistenbond had de berichtgeving van een reeks journalisten in de aanloop naar het referendum al 'betreurd'.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

Middenklasse is kleiner en armer dan gedacht

De wereldwijde middenklasse en kleiner en armer dan in het algemeen wordt aangenomen. Dat blijkt uit een rapport van het Pew Research Center. De Amerikaanse onderzoekers voegen er aan toe dat in ontwikkelingslanden weliswaar honderden miljoenen mensen het voorbije decennium erin geslaagd zijn om de armoede te overwinnen, maar grote groepen dreigen volgens het rapport ook met een snelle terugval geconfronteerd te zullen worden.

Er wordt bovendien opgemerkt dat de welvaart vooral is geconcentreerd in enkele rijke economieën van Europa en Noord-Amerika. Ook wordt aangevoerd dat de wereld grotere verschillen laat optekenen dan door eerdere studies is gesuggereerd.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs